Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Szombaton BalatON
2023. júl. 5. szerda | Keszthely
Szombaton BalatON
Szombaton lesz a Keszthelyi Televízió nyári élő műsora. A kétórás program igazi nyári témákat dolgoz fel. A produkción 30 fős stáb dolgozik. A médium a térség meghatározó szereplője, fontos cél, hogy a KeszthelyFest és az élő műsor egymást erősítse.

Most még csak elméletben, szombaton pedig már kamerákkal, fény- és hangtechnikával, díszletekkel és sok érdekességgel indul el a BalatON. A Zenepavilonról jelentkezik a kétórás élő műsor. Tavaly a szünidő kezdetéhez, most pedig a KeszthelyFesthez igazodik az adás. Vitorlázás, fagylalt, kézműves sörök, állatvédelem, a víz szerepe és sok zene lesz a műsorban.

A tévé stúdiója szinte teljes egészében leköltözik a Balaton-partra. A műsorokat és felvételeket is ehhez igazította a stáb. A médium minden munkatársa kiveszi a részét az adásból.

Lendvai Bianka felelős szerkesztő: „Nem könnyű feladat egy ilyen nagyszabású műsort összehozni. Rengeteg az apró kis mozzanat, amin múlhat a siker. Éppen ezért az állandó stábtagok mellett szükségünk van a gyakornokaink segítségére is, valamint környékbeli és országos elismertséggel rendelkező személyek is segítik a munkánkat. Így egy kiterjesztett stábbal, mintegy 30 fővel állunk a kihívás elé.”

Keszthely egyet jelent a Balatonnal, a nyár pedig a kikapcsolódással. Ehhez igazodik a műsor. A televízió fontos szándéka, hogy az itt élőknek és az ide látogatóknak is megmutassa, hogy itt vagyunk és meghatározó médiuma vagyunk a térségnek. A televízió szorosan együttműködik a KeszthelyFeszt szervezőivel is.

Podlovics Péter ügyvezető: „Szeretnénk Keszthelyt a Nyugat-Balaton fesztiváltérképére elhelyezni. Mi képesek vagyunk arra, hogy a régió meghatározó televíziójaként kétórás élő műsor keretében, sztárfellépőkkel és neves kollégákkal együtt egy kétórás műsorfolyamot levezényeljünk. Ehhez kívánok a kollégáknak sok sikert és kitartást. Nem kis munka lesz, de megcsináljuk.”          

A műsorhoz egyedi arculat, felirat készül. A televízió adása mellett a YouTube-on is látható szombaton 17 órától az élő adás. A közösségi oldalakon pedig plusz tartalmak, háttérinterjúk jelennek majd meg. A közönség a Zenepavilonnál is követheti majd a produkciót.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2023. máj. 18. csütörtök 13:40 | Keszthely
Az Asbóth iskola rendészeti szakos tanulói ismerhették meg a Keszthelyi Televízió működését.
| 2023. jan. 2. hétfő 16:14 | Keszthely
Január elsejétől Podlovics Pétert bízta meg a városvezetés a társaság vezetésével.
| 2022. szep. 9. péntek 17:21 | Keszthely
Örök nyugalomra helyezték a Keszthelyi Televízió egyik alapítóját.
| 2022. aug. 26. péntek 17:33 | Keszthely
Ismét háromórás élő adással jelentkezik a Keszthelyi Televízió.
| 2022. jún. 17. péntek 18:45 | Keszthely
Televíziónk stábja a Városi Strandról jelentkezett sztárvendégekkel, produkciókkal, beszélgetésekkel.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:56
Savaria Filmfesztivál
19:03
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:56
Savaria Filmfesztivál
22:03
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.