Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
2022. jan. 14. péntek | Hévíz
Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
A Mi Hazánk nem pártot akar építeni, hanem határokon átnyúló hazát – hangzott el a politikai szervezet hévízi sajtótájékoztatóján. A Mi Hazánk Mozgalom csütörtökön mutatta be Berei Gábort, a Zala 2. sz. választókerület új országgyűlési képviselőjelöltjét. Elhangzott, a párt elkezdte a kampányt, mert mindent meg akar tenni azért, hogy felszámolja a COVID-diktatúrát.

Egy keszthelyi vállalkozó, Berei Gábor a Mi Hazánk Mozgalom új jelöltje a Zala 2. sz. választókerületben az áprilisi országgyűlési választásokon. A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a párt egy fiatalos, ütőképes csapatot szeretne felépíteni. Céljuk, hogy - mint fogalmaztak – igazi, valóban jobboldali pártként bejussanak a parlamentbe. Kifejtették, a Mi Hazánk nem oltásellenes, de nem értenek egyet azzal, hogy bizonyos ágazatokban kötelezik a dolgozókat a vakcina felvételére. Kiemelték, a gyermekek oltásával sem értenek egyet.  

„A Mi Hazánk nem oltásellenes, mi a kötelező oltás ellen lépünk fel, illetve a COVID-diktatúra ellen. Tehát, hogy embereket, dolgozókat ne kényszerítsenek arra, hogy a munkahelyük megtartása érdekében egy, kettő, három, négy, öt vagy ki tudja mennyi oltást felvegyenek, és saját véleményüket, illetve saját akaratukat ne tudják képviselni.” - tájékoztatott Kiss Ferenc, a Mi Hazánk Mozgalom Zala megyei elnöke.

A Mi Hazánk Mozgalom keszthelyi jelöltje elmondta, van min javítani a városban. Kifejtette, az elmúlt 20 évben leépülés volt tapasztalható a térség gazdasági életében. Berei Gábor hozzátette, képviselőként törekedni fog arra, hogy olyan dolgokat is kimondjon, amiket eddig nem tudtak, vagy nem akartak megtenni. Úgy fogalmazott, a párt célja a globalista baloldali tömb leváltása, az emberek napi problémáinak megoldása. Elhangzott, a Mi Hazánk a mérleg nyelve szeretne lenni a parlamentben.

„Keszthelyi viszonylatban az ellenzéki oldalon szeretnék helyet foglalni a jelenlegi uram-bátyám rendszerrel szemben. Keszthelyi viszonylatban a Virradat program turisztikai fejlesztését kívánom végrehajtatni. Azokon a településeken, ahol a mezőgazdaság a húzó ágazat az adott választókerületen belül, ott pedig a mezőgazdasági részét a Virradat programnak.” - emelte ki Berei Gábor, a Zala 2. sz. választókerület képviselőjelöltje.

A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a közeljövőben részletesen is megismerhetik a választópolgárok a Virradat programot. A párt képviselői elmondták, ez az élet minden területére – így többek között a nyugdíjakra, a mezőgazdaságra, az egészségügyre és a turizmusra is kiterjed.                  

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. júl. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Pikniket szervezett a Városi strandon a VÁRTAK. Itt mondtak köszönetet támogatóiknak.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A városban 57,90 százalékos volt a részvétel. 8949-en járultak az urnák elé.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A VÁRTAK Egyesület az egyéni körzetekben hét mandátumot szerzett. A FIDESZ-KDNP négy képviselőt delegálhat.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A FIDESZ-KDNP 9 képviselőt delegálhat a vármegyeházába.
| 2024. jún. 7. péntek 19:15 | Keszthely
Péntek estig berendezték, átvizsgálták és lezárták a 17 keszthelyi szavazókört.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
06:30
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
MMA film
08:37
Hargita TV
08:57
Savaria Filmfesztivál
09:00
09:30
Savaria Filmfesztivál
10:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.