Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / A VÁRTAK két alpolgármestert jelöl
2024. júl. 15. hétfő | Keszthely
A VÁRTAK két alpolgármestert jelöl
Pikniket szervezett a Városi strandon a VÁRTAK. A választás óta most tartottak először nyilvános rendezvényt. Itt mondtak köszönetet támogatóiknak. Dr. Tóth Gergely megválasztott polgármester bejelentette, hogy az új testületbe két alpolgármestert jelölnek, Kovács Viktóriát és Kendeh Gusztávot.

A választáson többséget szerző VÁRTAK jelöltjei ezzel a rendezvénnyel köszönték meg barátaik, támogatóik és szavazóik bizalmát. A retró hangulatú pikniken Tóth Gergely megválasztott polgármester azt mondta, nyáron is dolgozni fognak, a rendezvény napján is a hivatalban egyeztetett Manninger Jenő polgármesterrel és dr. Gábor Hajnalka jegyzőasszonnyal. Hozzátette, kezd kialakulni a struktúra, hogyan szeretnének dolgozni október 1-től: „Kovács Viktória lesz az egyik alpolgármester, természetesen ez csak a mi tervünk, javasolni fogjuk a testület felé. Ez lesz az első szavazás majd októberben. A másik alpolgármester pedig Kendeh Gusztáv lesz. Velük szeretnék elsősorban dolgozni, illetve Barna Dániellel, aki valószínű tanácsnokként fog segíteni.”

Kovács Viktória óriási megtiszteltetésnek veszi a felkérést, azt mondta, hogy külsős alpolgármesterként az operatív munka előkészítésében és a háttérfeladatokban szeretne tevékenykedni. Kendeh Gusztáv alázattal, a város javára kívánja végezni alpolgármesteri feladatait. Célja, hogy Keszthely legyen a Balaton kulturális fővárosa.  

A rendezvényen kiosztották a maradék választási szóróanyagot és plakátokat. Az ezért kapott felajánlásokat köztéri zöldítésre fordítja a VÁRTAK Egyesület. 

Barna Dániel elnök: „A városban több mint száz darab fát ültettünk el és több ezer virágot ültettünk ki. A vasútállomáson fokozatosan öntözünk és vigyázunk a virágainkra, illetve több tonna szemetet szedtünk össze. Egyre inkább gyarapodik a közösségünk, ez szerintem így is marad, nagyon bízom benne hogy még több fával fogunk gyarapodni, illetve a város is gazdagodni.”

Az akcióval 122 ezer forintot gyűjtöttek össze. A rendezvényen elhangzott, hogy a VÁRTAK politikusai szeretnének békében, együttműködésben dolgozni a város ügyein a Fidesz-KDNP-vel. A nyár további részében kevésbé lesz aktív az egyesület a közösségi felületeken. Háttérmunkákat végeznek, hogy felkészülten vegyék át a város vezetését. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. máj. 27. hétfő 19:15 | Keszthely
Az egészségügyért vonultak fel a szervezet jelöltjei pénteken.
| 2023. már. 27. hétfő 16:12 | Keszthely
Keszthely nyugati városrészét tisztították meg a hulladéktól az önkéntes szemétszedők.
| 2020. nov. 10. kedd 12:07 | Keszthely
Az MÁV-val közösen szépítik a vasúttársaság területét a tagok és szimpatizánsok.
| 2023. aug. 10. csütörtök 16:08 | Keszthely
A kerti pikniken a lakókat és családtagjaikat is megvendégelte az Egyesített Szociális Intézmény.
| 2023. jún. 21. szerda 18:00 | Veszprém
Az Európa Kulturális Fővárosa program keretében 4000-en ültek egy asztalhoz.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Egy csipetnyi szó
06:31
Hargita TV
07:00
Híradó
07:45
Diagnózis
08:17
Természetvédelem határok nélkül
08:40
Hargita TV
09:00
Egy csipetnyi szó
09:31
Hargita TV
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.