Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Aktív családokat várnak az Aktív Strand programra
2022. aug. 18. csütörtök | Keszthely
Aktív családokat várnak az Aktív Strand programra
Aktív strand Keszthelyen! Augusztus elejétől jövő hét végéig a keszthelyi Városi strand aktív programokkal, ügyességi játékokkal, bajnokságokkal várja az érdeklődőket. A múlt heti bizonytalan időjárás miatt ugyan elmaradt a rendezvény, de tegnap pótolták a szervezők.

Vízi aerobic torna is színesíti az “Aktív Strand” rendezvényén a keszthelyi Városi Strandon. A nyár egyik legmelegebb napján a hőség ellenére sokan voltak a programokon. Volt streetball bajnokság, vízi akadályverseny, minigolf kupa és egyéb, családokat megmozgató program. "A gyerekekkel a mai nap folyamán már korán reggeltől részt veszünk a programon. Reggel egy ügyességi versenyen vettünk részt. Mi helyiek vagyunk. Hazamentünk aludni, és utána visszajöttünk, mert olyan szupernek találom a mai nap programját. A gyerekek, hogy visszajöttünk, ügyességi versenyen vettek részt, illetve minigolf versenyen is részt fogunk venni. Láttam, hogy további napokon is lesznek rendezvények - terveink közt szerepel, hogy ezeken is részt veszünk" - mondta el Zimmermanné Zuggó Eszter.

A turisztikai és városmarketing koncepcióban minden évszakban egy olyan kiemelt termékkapcsolást és ráépülő programsorozatot valósítanak meg Keszthelyen, ami kiemeli a városi attrakciókat. Ebbe a sorozatba illeszkedik a nyár végéig tartó Aktív Strand program. Az érdeklődők a vízbiztonsággal is ismerkedhettek. Illés Zoltán vízimentő így vélekedett: "Szerintem ez nagyon jó dolog. Eleve az, hogy ezen a strandon olyan program van, ami kicsit aktivizálja a strandolókat, ad egy programlehetőséget. Annak meg kimondottan örülök, hogy a vízimentők részéről itt lehetünk, jelen lehetünk. Szerintem egy nagyon hasznos beszélgetésen vagyunk túl. Próbálunk minden lehetőséget megragadni, hogy felhívjuk a figyelmet néhány létfontosságú szabályra a vízben, meg a vízen tartózkodás legfontosabb szabályaira."

A főként a fiatalabb korosztályt célzó elemek egyike az adrenalin kihívás. A szervezők kiemelt figyelmet szentelnek a biztonságra is. Az “aktív” résztvevők élménykuponokat kaphatnak, amikkel kedvezményesen próbálhatják ki a viziparkot, a kajakozást és még sok minden mást.

Kovács Szabolcs,  az Aktív Strand program kidolgozója ezzel egészítette ki:"Bónokat, tehát Aktív Strand élménybónokat kapnak az aktivitáson, a különböző bajnokságokon, ügyességi játékokon való részvétel után. Ezeket egy egyedülálló szolgáltatói összefogásnak köszönhetően itt helyben, a szolgáltatóknál tudják beváltani különböző előnyökre. Emellett idén a Helló Keszthely applikációban is létrehozunk kihívásokat, ahol pedig pontokat tudnak gyűjteni és ezeket a pontboltban válthatják különböző előnyökre."

Augusztus végig szombatonként várják az érdeklődőket az Aktív Strand programra a Városi Strandon. A rendezvény megtartása természetesen az időjárástól is függ.

A riport a "Keszthelyi Városi Strand társadalmi és környezeti szempontból fenntartható családbarát attrakciófejlesztése TOP-1.2.1-15-ZA1-2016-00011 azonosítószámú" projekt keretében valósult meg.

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

| 2023. aug. 14. hétfő 18:13 | Keszthely
Az Aktív Strand program keretében vízi programok várták a fiatalokat jutalom fejében
| 2021. aug. 17. kedd 15:47 | Keszthely
Olimpiai élményeiről és a városhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt Major Veronika sportlövő.
| 2021. aug. 9. hétfő 16:18 | Keszthely
A Városi Strandon négy szombaton át várják az érdeklődőket különböző programokkal.
| 2021. aug. 6. péntek 16:51 | Keszthely
A keszthelyi Városi Strandon augusztus 4 szombatján kínálnak sportolási lehetőséget a vendégeknek.
| 2016. aug. 29. hétfő 16:43 | Vonyarcvashegy
Húsz település csapatainak részvételével rendezték meg Vonyarcvashegyen a sporttalálkozót.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.