+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Május közepéig tart a Szerelmes Kalandtúra
2022. április 26. kedd 17:26 - Keszthely
Május közepéig tart a Szerelmes Kalandtúra
Minimum 7 feladatot kell teljesíteniük a Szerelmes Kalandtúrázóknak. Nyolcadszor indult el Keszthelyen a párkapcsolat ápoló programsorozat. A májusig tartó játék során szabadtéri, otthoni és közösségi feladatokon is részt lehet venni. Legutóbb az egészségtudatos családalapítás előadáson gyűjthettek igazolópecsétet a párok.

Fontos tisztában lennie a szervezete működésével annak, aki kisbabát szeretne. Ugyanennyire lényeges annak is, aki egyelőre nem tervez családot alapítani. Ám nem csak a hölgyeknek, a férfiaknak is érdemes követni a ciklusok változását. Erről tartottak előadást a Szent Család Templomban. Az egészségtudatos családtervezés sok párnak segített már korábban is. A hétköznapi tárgyakkal illusztrált előadás célja, hogy könnyebben megértsék a párok a folyamatot.

„Az a tapasztalatunk, hogy nagyon kevés információ jut el ebben a témában az emberekhez. Ha meghallják, hogy természetes családtervezés, vagy ehhez hasonlatos dolgok, akkor sokszor rossz élmények, rossz sztereotípiák ugranak be. Holott ez egy nagyon letisztult és tudományosan is alátámasztott módszer meg információk.” - mondta el Csermák Tamás cikluskövetés-oktató.

A program része volt a Szerelmes Kalandtúrának. A szervezők tíz feladattal készültek a pároknak. Ezekből minimum hetet kell teljesíteniük. Kalandjátékok, közös főzés, kéz a kézben fotó, öröknaptár készítés is szerepel a teendők között.

 „A szabadulószobákban voltunk, pontosabban a Festetics szabadulószobában , illetve a GyenEscape-en voltunk, illetve csináltunk egyéni feladataokat is. Ezeket a szívesség adok-kapok feladatokat például. Voltunk még valamin? Egy előadáson, a Hevesi Krisztina előadásán, eddig ennyi. A többi az még tervben van, meg most itt voltunk.” - osztották meg Víghné Cserpes Melinda és Vígh Zoltán.

A Szerelmes Kalandtúra célja, hogy minőségi időtöltést, párkapcsolati feltöltődést nyújtson a jelentkezőknek. Ezeket játékosan valósíthatják meg. A kaland május 13-ig tart. Az igazolófüzeteket 12-ig kell leadniuk a szerelmeseknek.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus