Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Elindult a Szerelmes Kalandtúra
2023. már. 13. hétfő | Keszthely
Elindult a Szerelmes Kalandtúra
Újra elrajtolt a Szerelmes Kalandtúra. A résztvevő párok az Erzsébet-ligetben vehették át az útleveleket. A program ezúttal Keszthely természeti értékeit állítja a középpontba, így eköré csoportosulnak a feladatok is. A program célja, hogy a párok minőségi időt töltsenek együtt.

Kenutúra a Diás-szigetre, közös faoltás, gyógynövénylikőr készítése. Csak néhány az idei Szerelmes Kalandtúra feladatai közül. A Házasság hetéhez kapcsolódóan 2015-ben indult útjára a játékos program, amely egyre népszerűbb a párok körében.

„Mi már a kezdetek óta benne vagyunk, és minden évben nagyon várjuk, hogy újra elkezdődjön ez az időszak. Akár télen, akár tavasszal volt, mindig nagy lelkesedéssel csináltuk. Ugyan sokszor kevés időnk jutott rá, de mindig szorítottunk időt, hogy a feladatoknak egy részét legalább megcsináljuk. Azért tartjuk fontosnak, mert ez a pár hónap, amíg tart ez a kis feladatsor, jobban oda tudunk figyelni egymásra.” - mondta egy résztvevő, Kissnè Börczi Nikoletta.

A játék során a párok 10 feladatot kapnak. A teljesítést pecséttel vagy fényképpel tudják igazolni. Ahhoz, hogy részt vegyenek a nyereménysorsoláson, 7 feladatot kell teljesíteniük május közepéig. A kalandtúrához folyamatosan lehet csatlakozni, ehhez csak az útlevelet kell felvenni.

„Próbáltunk vegyesen válogatni feladatokat, hogy mindenki találjon kedvére valót. Sok feladatot a természetben vagy ahhoz kapcsolódóan alakítottunk ki, lesz kirándulás is, és kint töltött közös idő. Illetve olyan programokat is, feladatokat is kitaláltunk, amit otthon meg tudnak oldani kettesben a párok. Tehát csakis az ők saját időbeosztásuktól függ.” - emelte ki a szervező, Bögös-Andor Viktória.

A Szerelmes Kalandtúrának facebook oldala is van, itt rengeteg információt, segítséget tesznek közzé a szervezők. A program zárását május 14-én tartják a Nagymezőn, erre minden résztvevőt szeretettel várnak.    

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2023. máj. 15. hétfő 16:16 | Cserszegtomaj
Véget ért a Szerelmes Kalandtúra, 23 pár között sorsolták ki a nyereményeket.
| 2022. ápr. 26. kedd 17:26 | Keszthely
egutóbb az egészségtudatos családalapítás előadáson gyűjthettek igazolópecsétet a párok.
| 2021. már. 16. kedd 14:47 | Gyenesdiás
A párkapcsolat erősítését célzó játék a járvány idején is jó kikapcsolódást nyújt!
| 2019. jan. 16. szerda 12:27 | Keszthely
"Az autót akkor is elvisszük szervizbe, ha nincsen baja. A párkapcsolattal is így kell tenni."
| 2018. feb. 19. hétfő 18:06 | Keszthely
Negyedik alkalommal stratolt el a Szerelmes kalandtúra. Idén is igzalmas feladatok várják a résztvevőket.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.