Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Elstartolt a Szerelmes Kalandtúra
2021. már. 16. kedd | Gyenesdiás
Elstartolt a Szerelmes Kalandtúra
Közös kirándulás, cserépkályha építés és társasjáték is szerepel a feladatok között az idei Szerelmes Kalandtúrában. A játék pénteken startolt el, az útleveleket a Nagymezőn vehették át a vállalkozó szellemű párok. A szokásos megnyitó idén a járvány miatt elmaradt, de aki elment az útleveléért, az kaphatott egy rövid tájékoztatást a szervezőktől. A kalandtúrához folyamatosan lehet csatlakozni mindazoknak, aki szeretnék megerősíteni a kapcsolatukat ilyen formában is.

Pénteken hetedik alkalommal startolt el a Szerelmes Kalandtúra. Bár a járványhelyzetben hozott szigorú szabályok miatt nem lehet rendezvényeket tartani, ez a program idén sem marad el, hiszen itt házaspároknak, szerelmes pároknak kell feladatokat megoldaniuk a saját otthonaikban vagy szabadtéren. Bár az eseménynek közösségi része is van, ezeket a programokat most nem tudják megtartani. A Szerelmes Kalandtúra résztvevőinek többsége rendszeres visszatérő, akik szívesen oldják meg a feladatokat, még akkor is, ha ezek sokszor komoly kihívást jelentenek.

„Úgy gondoltuk, hogy így tudunk kicsit kapcsolatokat építeni, meg ismeretlen emberekkel találkozni. Én imádok ismeretlen emberekkel találkozni amúgy – a szerelmem kevésbé, de ő is beleidomult a kérdésbe. Aztán menet közben rá is jöttünk arra is, hogy tényleg megvan az a hangulata, hogy a Szerelmes Kalandtúra tényleg arról szól, hogy kicsit közösen dolgoztok, meg ötleteltek, meg röhögtök, meg sírtok, elkeseredtek, nem sikerül megfejteni a rejtvényt, miért nem sikerül megfejteni a rejtvényt. Úgyhogy tényleg egy kaland, közös kaland tulajdonképpen.” - mondta egy résztvevő, Somogyi András.

A Szerelmes Kalandtúra minden évben a Házasság hetéhez kapcsolódóan indul útjára. Az első alkalomra összegyűlnek a résztvevők egy jó hangulatú megnyitóra. Ez idén a járvány miatt elmaradt, de a szervezők szerettek volna lehetőséget biztosítani arra, hogy a párok átvehessék a játékhoz elengedhetetlen útleveleket, és ennek során információkkal is ellátták a játékosokat. A résztvevőknek idén is számos feladattal kell megbirkózniuk. Ezek közül az egyik legösszetettebb az, amikor közösen kell egy méretarányos cserépkályhát felépíteniük.

„A feladatlapot Bögös Andris és Andor Viktória rakta össze. Most én csak háttérszereplő vagyok, de már én is áttanulmányoztam az útlevelünket. Idén nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy inkább szabadtéri vagy páros feladatok, otthoni feladatok legyenek. Most a közösségi jellege ebben az évben kicsit háttérbe fog szorulni, ezt sajnáljuk is, de bízunk benne, talán a záró rendezvényre enyhülnek a szabályok, és május 14-én megtarthatjuk itt a Nagymezőn a záró rendezvényt, a sorsolást, és kicsit elbeszélgethetünk azokkal, akik végigcsinálták ezt a két hónapos feladatsort, hogy ki milyen élményeket gyűjtött. Nagyon szeretjük ezt a részét is a játéknak.” - tájékoztatott a Szerelmes Kalandtúra című játék segítője, Vrancsik Eszter.

A pároknak többek között szerelmük történetét kell megírni, társasjátékozhatnak, valamint koktélt is keverhetnek egymásnak. A tíz feladatból hetet kell teljesíteniük ahhoz, hogy részt vehessenek a sorsoláson. A játékhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az útleveleket a keszthelyi Tourinform irodában vehetik át az érdeklődők.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2023. máj. 15. hétfő 16:16 | Cserszegtomaj
Véget ért a Szerelmes Kalandtúra, 23 pár között sorsolták ki a nyereményeket.
| 2023. már. 13. hétfő 16:40 | Keszthely
A 10 feladatos, pároknak szóló program középpontjában idén a természet áll.
| 2022. ápr. 26. kedd 17:26 | Keszthely
egutóbb az egészségtudatos családalapítás előadáson gyűjthettek igazolópecsétet a párok.
| 2019. jan. 16. szerda 12:27 | Keszthely
"Az autót akkor is elvisszük szervizbe, ha nincsen baja. A párkapcsolattal is így kell tenni."
| 2018. feb. 19. hétfő 18:06 | Keszthely
Negyedik alkalommal stratolt el a Szerelmes kalandtúra. Idén is igzalmas feladatok várják a résztvevőket.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
06:30
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
MMA film
08:37
Hargita TV
08:57
Savaria Filmfesztivál
09:00
09:30
Savaria Filmfesztivál
10:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.