+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Teltházas volt az éjszakai teniszverseny
2021. augusztus 3. kedd 17:01 - Keszthely
Teltházas volt az éjszakai teniszverseny
24. alkalommal szervezte meg a Helikon Tenisz Club az éjszakai teniszversenyt. 48 versenyző vett részt a megmérettetésben, akik párosban mérkőztek meg egymással. A program célja továbbra is a mozgás és a sportág népszerűsítése.

Fényárban úsztak a Helikon Tenisz Club pályái szombaton este. Mind a négy játéktéren folyamatosan zajlottak a meccsek délután 4-től kezdve egészen hajnalig. A nem mindennapi körülmények közötti játékot sokan kedvelik. Az éjszakai hangulat mellett a nagyérdemű érdeklődése is sokat jelent a sportolóknak.

„Óriási hangulat van. Csak körül kell nézni. Ilyen sok néző sosem szokott lenni. Ilyenkor szerintem a turisták is szívesen nézik ezt a játékot. Ez egy kicsit inspirálja az embert a jó játékra.”

Az eseményre férfi páros számokban nevezhettek a résztvevők. Összesen 48-an, azaz 24 páros vett részt az versenyen. A játékosok nagy része visszatérő sportoló. A zalaegerszegi csapat most 10 fővel érkezett Keszthelyre. Már többször állhattak a dobogó valamelyik fokán.

„Játszottunk már döntőt, azt sajnos elbuktuk, mindent megtettünk a győzelemért, de az ellenfél jobb volt, úgyhogy meghajoltunk a tudásuk előtt. Úgyhogy ott második helyezést szereztünk három éve. Két éve pedig bronzérmet tudtunk a partneremmel összehozni. Úgyhogy még az arany váratja magát, de reméljük, hogy idén talán még összejöhet.”

A Helikon Tenisz Club 24. alkalommal szervezte meg az éjszakai bajnokságot. Minden évben hasonló célt fogalmaznak meg. Fontos az együttlét és a közös beszélgetések létrejötte, valamint szeretnék a sportágat és a mozgást népszerűsíteni a verseny által. A megmérettetésre sokan szeretnének jelentkezni, de így is teltházas volt a rendezvény.

„A négy pálya nem ad más lehetőséget, mintsem, hogy páros legyen. De hadd mondjam azt, hogy akkora népszerűségnek örvend ez már, hogy több ember is jönne már. De egyszerűen a pálya lehetőségeihez képest nem lehet több játék.”  

A Helikon Tenisz Club szeptemberben is rendez egy páros versenyt és egy évadzáró versenyt is. Szerdánként délután 5 órától pedig a klubtagoknak van lehetőségük játszani a pályákon.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Három napon át kóstolhattak ropogósra sült halakat a rendezvényre látogatók.
 
A Nemzeti Kör kezdeményezésére szerveztek sétát, ahol tisztelegtek a családtagok előtt.
 
Az ország több pontjáról és külföldről is érkeztek háromkerekű motorosok Keszthelyre.
 
Idén nyáron is megerősített szolgálattal tartják fenn a közbiztonságot a balatoni településeken.
 
A húsz éve történt zarándokok tragédiájára emlékeztek.
 
50 fiatal segíti a rendőrség munkáját Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár