+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Visszavette az önkormányzat a Kísérleti utcai óvodát
2021. június 3. csütörtök 16:35 - Keszthely
Visszavette az önkormányzat a Kísérleti utcai óvodát
A Sörház után a Kísérleti utcai óvodát is újra birtokba vette az önkormányzat . Ez aváros két olyan projektje, amelyben a keszthelyi Polgármesteri Hivatal szerződést bontott a kivitelezővel.– olvasható Nagy Bálint polgármester közleményében.

Keszthely polgármestere nemrégiben arról tájékoztatta a keszthelyi lakosságot, hogy birtokba vették a Sörház területét, melyet a kivitelező többszörös felszólítás ellenére sem volt hajlandó átadni az önkormányzat számára. Hozzátette, továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy hitelesen tájékoztassa a keszthelyieket a város problémás projektjeivel kapcsolatban is.

Kifejtette, május 7-én, azonnali hatállyal szerződést bontott az önkormányzat az InvestMondi-System Kft-vel a Kísérleti utcai óvoda projekt kapcsán, mert nem teljesítette a szerződésben foglaltakat. Ezt követően többszöri időpont kitűzés és felszólítás ellenére sem adták át a munkaterületet és semmiféle hajlandóságot nem mutattak az együttműködésre.

Nagy Bálint úgy fogalmaz,  emiatt a csütörtökön a Kísérleti utcai óvoda területét is a Keszthelyi Rendőrkapitányság jelenlétében kellett birtokba venniük a hivatal munkatársainak. A polgármester hangsúlyozta, Keszthely városvezetése számára ez a projekt mindennél fontosabb és sürgősebb, így kiemelt figyelmet fordítva a keszthelyi családokra, soron kívül kell eljárniuk és megoldást találniuk a mielőbbi befejezésre. Ezért haladéktalanul új nyílt közbeszerzési eljárást fognak indítani. Nagy Bálint hangsúlyozta, nagyon sajnálatos és szomorú, hogy az önkormányzat jogainak ilyen módon kell érvényt szerezni.

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
18 év után volt ma ismét papszentelés Keszthelyen a Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplomban.
 
A Budapesti Fesztiválzenekar adott nagysikerű koncertet a szentélyben.
 
A Keszthely Város Tortája verseny első helyezettjeinek kreációi már most nagyon népszerűek.
 
Egy hársfát ültettek el a Helikon emlékmű mögötti területen a diákok és tanáraik.
 
A lehetőségekről és az aktualitásokról tartottak konferenciát a MATE Georgikon Campusán.
 
A győztes mellett 4 különdíjat is kiosztott a zsűri, az eredményhirdetés Balatonföldváron zajlott.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár