+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Tiéd a színpad!
2020. július 7. kedd 13:07 - Vonyarcvashegy
Tiéd a színpad!
Új program sorozat indult a nyári szezonra Vonyarcvashegyen Tiéd a színpad címmel. Szombatonként várják azokat a vendégeket, környékbeli lakosokat, akik egy bemutatóval, produkcióval szívesen fellépnének a közönség előtt a strand melletti szabadtéri színpadon. A bemutatók mellett minden alkalommal vendégművész is szórakoztatja a közönséget.

Palásti Máté gitárművész  a Snétberger Zenei Tehetség Központ felfedezettje volt július első hét végéjén a vonyarcvashegyi Tiéd a színpad! program fellépője. A fiatal zenész, aki a különböző zenei műfajokban  magabiztosan kezeli hangszerét hamar ismertté vált Európa és világszerte. Számos nemzetközi zenei versenyt nyert. Fiatal kora ellenére ma már zsűrizni hívják.Folyamatosan képzi magát, terveit megvalósítva egy szál gitárral nyújt maradandó élményt ország és világszerte. Nagy sikerrel.

"Igazából sosem lehet elég korán kezdeni- én ebben hiszek legalábbis illetve rengeteg gyakorlás vezet oda is. Kitartás, várakozás,hasonló nehéz dolgok,de emellé sok öröm is társul ami miatt megéri csinálni ezt az egészet valójában. Hat éves korom óta kezdtem a zenei pályámat. Hegedűn tanultam aztán kilenc éves koromtól kezdtem el gitározni. Most már egy jó 15 éve gitározom. Hála Istennek ez töretlen maradt ez a kitartásom."- mondta  a fiatal gitárművész.

Az új program sorozat fellépőit ingyenesen élvezheti a zenekedvelő közönség.

"Valamikor január,februárban egy bő költségvetéssel és rengeteg program tervvel indulunk volna ennek az évnek,aztán márciusban beütött a karkk és most ill. májusban már látszott,hogy valami már lehet előadásokat szervezni. Akkor találtuk ki a Tiéd a színpad!program sorozatot. Ugye itt van egy jó nagy színpad, nagyon sokaké lehet a színpad. Ennek volt egy első variációja amikor a Shady Blues-zal nyitottunk,aztán volt  a fúvószenekar- akik szintén hónapok óta nem találkoztak,nem találkoztak- volt itt egy főpróbájuk. "- adott tájékoztatást Farkas Tibor,a Művelődési Ház és Könyvtár vezetője.

A Tiéd a színpad! program augusztus 15-ig várja lakosság és a vendégek köréből mindazokat akik szívesen fellépnének egy szórakoztató szombat estén Vonyarcvashegyen.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Egyre növekszik Európa szerte és hazánkban is a koronavírus fertőzöttek száma. Tartsuk be a szabályokat!
 
A Police Café program keretein belül tanácsokat adtak a hatóságok az érdeklődőknek.
 
Fafaragással és hímzéssel foglalkoztak a Zala Megye Népművészetéért Alapítvány táborában.
 
Nyáron mutatja legszebb arcát a keszthelyi zsinagóga mellett elterülő, egyedülálló biblikus kert.
 
A hétvégén úttörő programot kínált a Helikon Kastélymúzeum: a kínálat “Parkmozival” bővült.
 
Az Asbóth Szakgimnázium csaknem 400 diákja végez nyári gyakorlatot.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó