+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Csókay: a vonat jó irányba megy
2018. március 30. péntek 15:13 - Keszthely
Csókay: a vonat jó irányba megy
Arra a politikai erőre kell szavazni, ami a nemzet és a család sorsát preferálja – ezt Csókay András idegsebész mondta Keszthelyen. A bangladesi sziámi ikerpárt szétválasztó magyar orvos csapat vezetője az Amazon Házban tartott előadást. Csókay az aktuálpolitika mellett beszélt a hit szerepéről a gyógyításban, valamint beszámolt az afrikai és ázsiai missziókról.

Manninger Jenő meghívására érkezett Keszthelyre Csókay András. A térség országgyűlési képviselője régi, jó kapcsolatot ápol a közismert idegsebésszel. A rendezvényen kiderült, hogy Csókay András az orvosi tanulmányok előtt a Budapesti Műszaki Egyetemre járt.

„Pont oda ahová én és együtt jártunk évekig és azóta is jó kapcsolatban vagyunk, ráadásul még édesapám kórházába is dolgozott. Hozzám ugye ez az orvosi hivatás nagyon közel áll a szülők miatt és a fiam is orvos. De azt hiszem igazából a legfontosabb a mondanivaló; a hit szerepe, hogy a keresztény hit hogyan segít a gyógyításban” - mondta televíziónknak Manninger Jenő.  

Elsősorban a hitről, annak gyógyításra gyakorolt hatásáról osztotta meg gondolatait Csókay András. Beszélt hitvallásáról és az afrikai, ázsiai missziókról. A választások kapcsán pedig kifejtette, hogy súlyozni kell a dolgokat és nem szabad felületesen, a pillanatnyi érzelmekre hagyatkozva dönteni, mert akkor pont a lényegi dolgokra nem figyel az ember. 

„Márpedig a lényegi dolgok az ország szempontjából a nemzetnek a sorsa, a magyar nemzetnek sorsa és a családoknak a sorsa. És azt tudjuk – megint visszatérek Jézushoz – ő nemzetbe és családba született, oda ágyazódott be, ezzel a nemzetet és a családot szentté avatta, úgyhogy az a politikai erő, ami ezt a kettőt preferálja, arra kell szavazni. Ez jelen pillanatban a kormány, a kormánypártok” - nyilatkozta Csókay András. 

Csókay András példaként említette: a vonaton, lehetnek koszosak a vécék, vagy az ülések néha fel vannak szaggatva, de a lényeg, hogy ez a vonat jelenleg jó irányba megy. A vészfék meghúzása pedig óriási bajt okozna. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
 
Több fogásról is kapott már visszajelzést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
 
18 éve áldotta meg az azóta már szentté avatott II. János Pál pápa a kézfogás harangját.
 
Az egészségügyi dolgozóknak tett felajánlást egy vállalkozó.
 
Az önkormányzat minden szükséges óvintézkedést megtesz a lakosság védelme érdekében.
 
A GESZ munkatársai megkezdték a kiszállítást, a szolgáltatásra folyamatosan lehet jelentkezni.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó