+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Szépségek az Amazonban
2019. május 28. kedd 13:30 - Keszthely
Szépségek az Amazonban
Szépségversenyt rendeztek Keszthelyen, az Amazon Házban. A Glamour Faces Hungary elnevezésű megmérettetést első alkalommal szervezték meg hazánkban. 18 szépség vonult a kifutón, hogy eldőljön, melyikük képviselheti Magyarországot a Fülöp-szigeteki világversenyen.

Több előválogató és egy rangos felkészítő tábor után, Keszthelyen rendezték a szépségverseny döntőjét. Felnőtt és tini kategóriában 18 hölgy vonult fel a zsűri és a közönség előtt.

„Tapasztalatot szeretnék gyűjteni és szeretek ismerkedni és új barátokat szerezni. Nagyon jól éreztem magamat a táborban és nagyon kedvesek voltak a lányok is és nagyon jó volt a felkészítés is, mindenkinek ajánlom ezt a versenyt” - mondta Molos Janka versenyző. 

A Glamour Faces Hungary elnevezésű versenyt először rendezték meg Magyarországon. Pest, Somogy, Tolna és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek a megmérettetésre. A szervezők célja és küldetése a fiatal modellek támogatása abban, hogy megtalálják a számukra kijelölt utat a modellek világában.

„Nyilván minden lány szép, hiszen azért kerültek ide, de nagyon fontos a természetesség, hogy minél természetesebb arcot mutassanak a lányok, és viselkedésben, tehát elég sokrétűen. Egy szakmai zsűri fogja a végső döntést meghozni és kerül a korona a királylányok, királynők fejére” - nyilatkozta televíziónknak a verseny főtámogatója, Rizner Hedvig.     

A döntőben kilenctagú zsűri szemlélte a lányokat. Mayle Jennifer nagyon örült annak, hogy Keszthelyen ilyen nívós versenyt szerveztek. A korábbi modell részt vett a felkészítő táborban is, véleménye szerint a szépség mellett nagyon fontos, hogy valaki hogy mozog a kifutón és hogyan tud kommunikálni: „Közhelynek mondják, de tényleg nem minden a szépség, beszélni kell, kommunikálni kell, tudni kell szerintem idegen nyelvet is, sőt az angol ugye nagyon fontos, hogy tudjon rendesen kommunikálni. Megjelenés, magabiztosság és az alázatosságot mondanám az egyik legkiemelkedőbb tulajdonságnak.” 

A versenyen az utcai ruha mellett, bikiniben, estélyiben is be kellett mutatkozni a lányoknak, de egy divatbemutatót is tartottak. A megmérettetés tini kategóriáját Molos Janka nyerte. A felnőttek közt Németh Rebeka lett   szépségkirálynő. A szervezők tájékoztatása szerint azonban ő nem vállalja a királynősséggel járó kötelezettségeit, így a versenyszabályzat alapján az első udvarhölgy Dudás Patrícia képviseli a nemzetközi versenyen Magyarországot. A Beauty Queen Parfüm arc Demeter Éva lett.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
7
 
forrás: Glamour Faces Hungar
 
 
 
 
 
forrás: Glamour Faces Hungar
 
további híreink
 
A Magyar Falu Program keretében mintegy 22 millió forintból újíthatták meg az épületet.
 
A Libáson és a Városi Strandon is szívesen töltik az idejüket a családok és baráti társaságok.
 
A hétvégi hidegfront beköszöntével népszerű volt a Helikon Kastélymúzeum és a belváros is.
 
A vendégek és a vállalkozók számára is örömet jelentett Keszthely új programja.
 
Csütörtökön kezdődött meg a Gyenesdiási Boros Sétányon a négynapos program.
 
Az 1,2 kilométeres útpálya a Magyar Falu Programban újulhatott meg mintegy 438 millió forintból.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó