+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Szépségek az Amazonban
2019. május 28. kedd 13:30 - Keszthely
Szépségek az Amazonban
Szépségversenyt rendeztek Keszthelyen, az Amazon Házban. A Glamour Faces Hungary elnevezésű megmérettetést első alkalommal szervezték meg hazánkban. 18 szépség vonult a kifutón, hogy eldőljön, melyikük képviselheti Magyarországot a Fülöp-szigeteki világversenyen.

Több előválogató és egy rangos felkészítő tábor után, Keszthelyen rendezték a szépségverseny döntőjét. Felnőtt és tini kategóriában 18 hölgy vonult fel a zsűri és a közönség előtt.

„Tapasztalatot szeretnék gyűjteni és szeretek ismerkedni és új barátokat szerezni. Nagyon jól éreztem magamat a táborban és nagyon kedvesek voltak a lányok is és nagyon jó volt a felkészítés is, mindenkinek ajánlom ezt a versenyt” - mondta Molos Janka versenyző. 

A Glamour Faces Hungary elnevezésű versenyt először rendezték meg Magyarországon. Pest, Somogy, Tolna és Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztek a megmérettetésre. A szervezők célja és küldetése a fiatal modellek támogatása abban, hogy megtalálják a számukra kijelölt utat a modellek világában.

„Nyilván minden lány szép, hiszen azért kerültek ide, de nagyon fontos a természetesség, hogy minél természetesebb arcot mutassanak a lányok, és viselkedésben, tehát elég sokrétűen. Egy szakmai zsűri fogja a végső döntést meghozni és kerül a korona a királylányok, királynők fejére” - nyilatkozta televíziónknak a verseny főtámogatója, Rizner Hedvig.     

A döntőben kilenctagú zsűri szemlélte a lányokat. Mayle Jennifer nagyon örült annak, hogy Keszthelyen ilyen nívós versenyt szerveztek. A korábbi modell részt vett a felkészítő táborban is, véleménye szerint a szépség mellett nagyon fontos, hogy valaki hogy mozog a kifutón és hogyan tud kommunikálni: „Közhelynek mondják, de tényleg nem minden a szépség, beszélni kell, kommunikálni kell, tudni kell szerintem idegen nyelvet is, sőt az angol ugye nagyon fontos, hogy tudjon rendesen kommunikálni. Megjelenés, magabiztosság és az alázatosságot mondanám az egyik legkiemelkedőbb tulajdonságnak.” 

A versenyen az utcai ruha mellett, bikiniben, estélyiben is be kellett mutatkozni a lányoknak, de egy divatbemutatót is tartottak. A megmérettetés tini kategóriáját Molos Janka nyerte. A felnőttek közt Németh Rebeka lett   szépségkirálynő. A szervezők tájékoztatása szerint azonban ő nem vállalja a királynősséggel járó kötelezettségeit, így a versenyszabályzat alapján az első udvarhölgy Dudás Patrícia képviseli a nemzetközi versenyen Magyarországot. A Beauty Queen Parfüm arc Demeter Éva lett.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
7
 
forrás: Glamour Faces Hungar
 
 
 
 
 
forrás: Glamour Faces Hungar
 
további híreink
 
A római kori fenékpusztai erőd elevenedik meg a Balatoni Múzeum legújabb kiállításán.
 
Több mint 1 millió forint gyűlt össze a hétvégén a Fuss, hogy mások is túlélhessék! versenyen.
 
8. alkalommal nyitották meg a Trófeaszemlét a Vadászati Múzeum parkjában.
 
Idén is zarándokolnak Sümegre.
 
Rezisztens és új szőlőfajtákat is szemügyre vehettek az érdeklődők Cserszegtomajon.
 
Régészek és építészek tárgyalják, hogy milyen lehetőségei vannak egy régészeti park kialakításának.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó