Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Vasi lány fejére került a korona
2019. júl. 11. csütörtök | Zalakaros
Vasi lány fejére került a korona
A tanakajdi Becker Vivien nyerte meg az idei Kannavirág szépségkirálynő választást. A zalakarosi versenyre összesen 100 lány jelentkezett, akik három körben mutatkoztak be a zsűri előtt. Idén az ítészek nagy hangsúlyt fektettek az egészséges életmódra is, ugyanakkor a szépség és a fittség mellett fontos volt a versenyzők belső kisugárzása is.

Idén minden eddiginél többen, összesen 100-an jelentkeztek a versenyre. A zsűri több elődöntőn keresztül választotta ki azt a 8 lányt, akik a döntőben mérethették meg magukat. A zsűriben többek mellett Veréb Tamás is helyet foglalt, akinek először volt alkalma részt venni hasonló programon.

„Gyönyörű lányokat kell zsűriznem, igazából ez egy ajándék helyzet. Számomra mindig is a természetesség volt a nyerő, tehát én nagyon szeretem, hogyha – nyilván azon túl, hogy itt minden lány szép sminkben van, hetek óta készülnek erre a versenyre, tehát mindezek mellett nekem az a nyerő, hogyha egy lánynak van kisugárzása.” - mondta az énekes, dalszerző.

A rendezvény műsorvezetője Szabó-Kulcsár Edina volt. A 2014-es Miss World Hungary győztese elmondta, átérzi a lányok izgalmát, hiszen ő is méretette már meg magát ilyen helyzetben. Az egykori szépségkirálynő hozzátette, a versenyen részt vevő lányoknak belső értékekkel is rendelkezniük kell.

„Önmagában nem elég az, ha valaki szép vagy szépen tud menni, rengeteg mindennek, tehát alapvetően minden jó tulajdonságnak meg kell lennie egy lányban. Gondolok itt arra, hogy kedves, aranyos, felhívja a figyelmet különböző dolgokra, társadalmi felelősségvállalás, apró-cseprő dolgokra, ami egyébként a mindennapokban fontos.” - tájékoztatott Szabó-Kulcsár Edina.

Az egészség évének jegyében a szervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a sport, mint az egészségmegőrzés egyik eszköze visszaköszönjön a showban, de a lányok értékelésénél is kiemelt szempont volt a fittség. A versenyt komoly felkészülés előzte meg.

„Ruhapróbák, koreográfia, akklimatizálódtak. Megmutattuk nekik Zalakarost, belekóstolhattak a helyi ízekbe, megmutattuk nekik is, hogy Zalakaros valóban minden érzékszervünkre hat. Tényleg egy kicsit összecsiszolódtunk, és tényleg a koreográfiáról, a próbáról szólt. bementünk a fürdőre is, a Zalakarosi Fürdőben felvonultak a lányok, ez minden évben egy visszatérő programelem." - emelte ki Kovács Szabolcs, a Zalakaroti Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A versenyzők három tourban – farmersortban, fürdőruhában és estélyiben mutatkoztak be a zsűri előtt. A korona végül a Tanakajdról érkezett Becker Vivien fejére kerülhetett fel, így ő lett az idei Kannavirág Királynő, és ezzel egy évre a fürdőváros arca.

„Hihetetlenül jól éreztem magam, rengeteg új élménnyel gazdagodtam, tudniillik ez volt az én első szépségversenyem. Remélhetőleg nem az utolsó volt, és gyönyörű város, barátságosak az emberek és biztos, hogy nagyon sokszor vissza fogok ide jönni.” - mondta a 2019-es Kannavirág Királynő.

Az első udvarhölgy és a közönségdíjas, a szokolyai Drága Daniella, a második udvarhölgy pedig a nagykanizsai Wéber Petra lett.                   

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2022. máj. 23. hétfő 16:04 | Hévíz
Volt szépségverseny, kutyasuli-bemutató és sok játék.
| 2019. máj. 28. kedd 13:30 | Keszthely
A Glamour Faces Hungary elnevezésű megmérettetést első alkalommal szervezték meg hazánkban.
| 2019. máj. 17. péntek 18:26 | Keszthely
Glamour Faces Hungary résztvevőit az északi szárny lakosztályaiban és a Velencei-tükörteremben fotózták.
| 2014. feb. 17. hétfő 14:21 | Badacsonytördemic
8. alkalommal versenyeztek az első helyért a kreatívan elkészített kocsonyatálak Badacsonytördemicen.
| 2024. jún. 24. hétfő 19:15 | Zalakaros
A kis forgalmú zalai utakon zajló megmérettetésen dombos szakaszok nehezítették a versenyt.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.