+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Jó szezonban bíznak Balatongyörökön
2014. június 10. kedd 15:26 - Balatongyörök
Jó szezonban bíznak Balatongyörökön
A jó idő és nagy vendégforgalom reményében üdvözölték a nyár kezdetét Balatongyörökön. A pünkösdi hétvégén sokan látogattak el a strandra, melynek fogadóépülete hamarosan elkészül a környező sétányok és parkolók mellett. A Balatoni Hajózási Zrt. szintén bizakodó az idei nyárral kapcsolatban. A korán elindult hajózási szezon mellett a meleg nyár ígéretes szezonnal kecsegtet a magyar tengernél.

 A pünkösdi hétvégén sokan látogatták meg a balatoni strandok valamelyikét. Balatongyörökön főleg családokat csábított a jó idő és a hosszú hétvége a vízpartra.
Az Égető család Zalaegerszegről érkezett Balatongyörökre. Már hosszú évek óta visszajáró vendégek. Egy éves kisgyerekükkel is szívesen jöttek ide strandolni.

A pünkösdi hétvégén még ingyen lehetett strandolni Balatongyörökön. A nyitáskor már a megújult fogadóépület és jegypénztár várja az ide érkezőket. A településen az elmúlt 30 évben nem történt ilyen turisztikai beruházás, melynek keretében megújul a pénztár előtti tér és a szomszédos rendezvényhelyszín is.
A tér és a fogadóépület a strandnyitásra, míg a rendezvénytér a borfesztiválra már teljes szépségében fogadja az ide érkezőket.
Balatongyörökön bíznak a jó időben és a jó forgalomban.

A pünkösdi hétvége egyben a szezonnyitó is Balatongyörökön. Ez alkalomból a település képviselő-testülete által alapított díjakat adtak át.
A Pro Civitate díjat Németh Lászlóné vehette át, aki a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar Alapítvány kuratóriumi elnökeként végzett 20 éven át áldozatos munkát.
A Balatongyörökért Emlékéremmel a Bakonyerdő Zrt-t díjazta az önkormányzat. A társaság az általa kezelt balatongyöröki erőben két kilátó mellett felújította a Bélapi pihenőhelyet és egy új tanösvényt hozott létre.

A szezonnyitó keretében Bíró Róbert polgármester és Halmos Gábor a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója megkoszorúzta a Balatont. A hajózási társaság bizakodva tekint az ide nyárra. A várható jó idő mellett a korán elindult hajózási szezon is kedvező lehet.

A Keszthely motoros fedélzetén sokan töltöttek el egy kellemes sétahajózást, de a Györök motoros is kifutott a pünkösdi hétvégén.
A BAHART idei újdonsága és különlegessége az úgynevezett gyorshajó, mely ezen a nyáron jár először teljes menetrendet Siófok-Balatonfüred és Tihany között, illetve a Nyugati-medencében.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
további híreink
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
Az állattartók számára is a higiénia fontosságát hangsúlyozzák az állatorvosok.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó