Karácsony előtt - a több európai országban is ismert és népszerű - adventi halvásárral várják azokat, akik finom, minőségi halat szeretnének az ünnepi asztalra.
-Fogasfilé, harcsafilé, pontyfilé, egész fogas, pontypatkó, halászlé alap – sorolja a kínálatot Szita Gábor, a Halászcsárda egyik tulajdonosa, hozzáfűzve: az alapanyagok beszerzése mellett ünnepi hangulat is várja az érdeklődőket a Halászcsárdánál.
– December 18-23-ig, reggel fél kilenctől délután 16 óráig kínáljuk a halakat és egyéb hozzávalókat, melyek egytől egyig minőségiek, megbízható származásúak. A pontyfilé garnatáltan szálkamentes, nem beszélve arról, hogy az áraink kedvezőek. Biztosan tudom mondani, hogy aki itt vásárolja meg a karácsonyi halételekhez szükséges pikkelyeseket, azok minőségi terméket kapnak. Merthogy nem mindegy, milyen alapanyagokból készül az ünnepi halmenü. Hal és hal között igenis van különbség, érdemes tehát a jobbat megvásárolni.
A Keszthelyi Halászcsárdánál ünnepi hangulatban, kiválóan hangolódva a karácsonyra vásárolhatnak a családok.-Halászlé, sült keszeg, a téli hideg ellen forraltbor, egyéb minőségi borok, s számos egyéb finomság – folytatta Szita Gábor. – Vagyis, aki eljön hozzánk, az amellett, hogy hangoldóhat az ünnepre, kóstolót is kap a halas kínálatból és a hozzá ajánlott italokból. Úgy gondolom, ez a lehetőség minden szempontból kedvező, szeretnénk is belőle hagyományt teremteni...
Keszthelyi Halászcsárda
Cím:Keszthely, Csárda u. 9.
Telefon: 06 30/692-6656