Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Színes programok a Bobo Fun Parkban
2023. jún. 12. hétfő | Alsópáhok
Színes programok a Bobo Fun Parkban
Ünnepelt a Bobo Fun Park. Az alsópáhoki létesítmény második születésnapjára várták az érdeklődőket. Természetesen a már jól ismert játékok mindegyikét ki lehetett próbálni, de különlegességekkel is várták a vendégeket. A Bobo Fun Parkban nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is jól szórakozhatnak.

A spinninget is kipróbálhatták a vállalkozó kedvűek a Bobo Fun Parkban. A létesítmény nagyon népszerű a családok körében, hiszen télen-nyáron és minden időjárási körülmény között kínál kikapcsolódási lehetőséget. A játékok többségét a felnőttek is használhatják, így az egész családnak jó program lehet.

„Először vagyok itt, nem is tudtuk, hogy születésnapi buli van, ez tök jó meglepetés. Kicsit kipróbálhatjuk magunkat, magamat is, nem csak a gyerekek szórakozhatnak. Eddig ninja pálya, falmászó pálya, spinning, tehát próbálok és is odatenni mindent, ahogyan kell.” - mondta egy résztvevő, Borbély András.

A születésnap keretében kihívás is várta az érdeklődőket. Egy feladatlapot kaptak, amelynek segítségével különböző pályákat kellett teljesíteniük. A sportosabb vendégek azt is kipróbálták, hogy hány felülést tudnak csinálni pihenés nélkül. A létesítmény a nyáron tábort is szervez, amelyre várják a jelentkezőket.

„Ennek az alapja az Exatlon és a falmászás, hiszen én nagyon-nagyon sokat járok ki a Fun Parkba, nagyon szeretek itt lenni. Itt pedig jellegzetesen falat lehet mászni. Ezért szerettünk volna egy egyedülálló tábort létrehozni a környéken, de szerencsére nem csak Keszthely és vonzáskörzetéből érkeznek hozzánk, hanem az ország minden részéről. A célunk az, hogy ezt minél jobban fejlesszük, és minél több gyerek jöjjön hozzánk.” - tájékoztatott Buzás Dorottya sportoló.

A szervezők különleges bemutatókkal is készültek a születésnapra. A Jóga Balaton csapatának köszönhetően látványos air és acro jóga bemutatót láthattak a vendégek. A show után természetesen ki is lehetett próbálni ezt a különleges mozgásformát. A Bobo Fun Park igyekezett a gyerekeknek és a felnőtteknek is tartalmas kikapcsolódást kínálni a második születésnapon.      

„Extra játékidővel készültünk, különleges sportolási lehetőségeket, vagy olyan játékokat, amelyeket egyébként nem lehet kipróbálni a parkban. Illetve egy harmadik játékidőben egy DJ-vel, egy fénytechnikával és hangulattal egybekötött mászást, szkander bajnokságot, spinning versenyt szerveztünk.” - emelte ki Sziné Horváth Beáta, a Bobo Fun Park vezetője.

A Bobo Fun Parknak éves szinten több mint 70 ezer látogatója van. Osztálykirándulásoknak, csapatépítő tréningeknek is otthont ad, de várják a családokat is egész évben.

Regman Karola - Keszthelyi TV           

| 2022. szep. 30. péntek 18:19 | Alsópáhok
A falmászás fejlesztő hatással van a gyerekekre.
| 2021. jún. 11. péntek 18:44 | Alsópáhok
Az alsópáhoki Bobo Fun Park június 14-től 3000 négyzetméteren 30 attrakcióval várja a közönséget.
| 2021. ápr. 14. szerda 18:03 | Alsópáhok
A 350 fő fogadására alkalmas élményparkba nem csak a szállóvendégek, külsősök is ellátogathatnak.
| 2024. már. 19. kedd 19:15 | Zalaegerszeg
Keszthelyen is látható alkotása a zalaegerszegi művésznek.
| 2024. már. 4. hétfő 19:15 | Keszthely
Minikonferencián több kutatását mutatták be azok, akikkel együtt dolgozott.
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.