Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Júniusban nyithat a Bobo Fun Park
2021. ápr. 14. szerda | Alsópáhok
Júniusban nyithat a Bobo Fun Park
Élményközponttal bővül az alsópáhoki Kolping Hotel területe, ahová a szállóvendégek mellett külsősök is ellátogathatnak. A Bobo Fun Park játszóház, trambulinpark és rendezvényhelyszín lesz egyben. A 2,1 milliárd forintból megvalósuló épület a Kisfaludy-program támogatásával, önerőből és banki hitelből jöhet létre. 85-90%-a már kész van a fedett élményparknak, várhatóan júniusban adhatják át a kész komplexumot. A Kolping Hotel a térségi sajtó munkatársaknak betekintést engedett a munkálatokba.

Egy bemutató videón keresztül látható már, hogy hogyan fog kinézni a Bobo Fun Park. A játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín 350 fő fogadására lesz alkalmas, ahol kicsik és nagyok együtt kapcsolódhatnak ki. A létesítmény ötlete 3 évvel ezelőtt fogalmazódott meg a Kolping Hotel vezetőségének fejében, a munkálatoknak tavaly márciusban álltak neki.

A Bobo Fun Park építése jelenleg is zajlik. A 3000 négyzetméteres és 11 méter magas park jelenleg 85-90%-os készültségű. A Kolping Hotel vezetősége szerda délelőtt betekintést engedett a munkálatokba a régió sajtósai és együttműködő partnerei számára. Az arénában több mint 30 attrakció várja majd a családokat. Ezek között 3 emelet magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, trambulinmezők és egy barlang is készül. Utóbbiban nem csak a mászásélmény lesz főszerepben, több feladatot is meg kell oldaniuk a játékosoknak. Az élményközponttal kapcsolatban Baldauf Csaba szállodaigazgató úgy fogalmazott, a fejlesztés a régiót fogja szolgálni.

„Ez abszolút deklarált cél, túl a szállóvendégeken, sőt elsődlegesen nem is azt mondanám, hogy a szállóvendégek, hanem a régióban lakó családok, az ő gyermekeik, a hozzátartozóinak legyen ez egy olyan találkozóhelye, mint ahogy a Kolping az országban a családoknak egy találkozó és pihenőhelyévé vált. Tehát mi szeretnénk, hogyha itt Hévíz, Keszthely Szentgrót, Zalaegerszeg, Karos és a környező települések lakosai azok hétvégén , de hétközben is akár egy délután, hogyha vannak kisebb gyerekeik, nagyon ne gondolkozzanak, hanem jusson eszükbe, hogy találkozzunk a Fun Parkban.”

A beruházás célja, hogy kizökkentse az online világból a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. A fedett létesítmény összköltsége 2,1 milliárd forint. Állami támogatás is segíti létrejöttét. A Kisfaludy-program több mint 946 millió forinttal járult hozzá a költségekhez, ez a teljes összeg 45,3 %-a. Mellette a hotel 500 millió forintot fektetett bele, a fennmaradó összeg pedig bankhitelből kerül ki. Baldauf Csaba elmondta, céljuk az, hogy minden korosztály számára biztosítsanak programot.

„Sok esetben látjuk azt, hogy a szülő elmegy a gyermekkel játszani, az hogyan is néz ki. A gyermek játszik a homokozóban, a szülő nyomkodja az okostelefonját és figyel, hogy baja ne essék. Hát itt mi azt szeretnénk, hogy közös aktivitásaik legyenek egymással adott esetben, vagy egymással párhuzamosan. Itt a szülők is kipróbálhatják magukat, mozoghassanak, legyenek kalandjaik, legyenek élményeik, de ugyanúgy a gyerekeknek is.”

A Bobo Fun Park legalább 15 új munkahelyet fog teremteni, akik többek között a játékok felügyelőiként lesznek jelen. Az ő toborzásuk és kiválasztásuk jelenleg is zajlik. Az építkezés befejeztével a játékelemek minőségellenőrzése, majd a munkatársak betanítása következik majd. A tervek szerint június elején nyitják meg a kapukat a nagyközönség előtt.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

| 2023. jún. 12. hétfő 13:49 | Alsópáhok
A második születésnapját ünneplő létesítményben különlegességekkel várták a vendégeket.
| 2022. szep. 30. péntek 18:19 | Alsópáhok
A falmászás fejlesztő hatással van a gyerekekre.
| 2021. jún. 11. péntek 18:44 | Alsópáhok
Az alsópáhoki Bobo Fun Park június 14-től 3000 négyzetméteren 30 attrakcióval várja a közönséget.
| 2020. máj. 25. hétfő 13:52 | Alsópáhok
Országosan már 110 ezer kérvény érkezett be erre a támogatásra.
| 2020. már. 6. péntek 16:25 | Alsópáhok
International Hospitality Awards-on a Legjobb Családbarát Hotel kategóriában nyert az alsópáhoki szálloda
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
06:30
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
MMA film
08:37
Hargita TV
08:57
Savaria Filmfesztivál
09:00
09:30
Savaria Filmfesztivál
10:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.