Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Golf(verseny) mandulavirágzáskor
2015. ápr. 9. csütörtök | Balatongyörök, Becehegy
Golf(verseny) mandulavirágzáskor
Benépesült a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton pályája, a napokban felnőttek és gyermekek egyaránt összemérhették golftudásukat és ügyességüket két verseny keretében

 -Arra törekszünk, hogy a pályánk minél hosszabb ideig tartson nyitva, természetesen ez időjárásfüggő. A mostani télen szerencsénk volt, sikerült – mondta elöljáróban SonjaGschwendtner, a Golfclub Imperial Balaton marketing vezetője. – Szerencsés a pálya fekvése, ennek eredményeképpen száraz a terület, így idén országos viszonylatban mi nyithattuk a szezont. A helyi hagyományokra alapozva öt esztendeje indítottuk a Mandulavirágzás nevet viselő versenyünket, mely gyorsan népszerűvé, közkedveltté vált a magyar és külföldi golfozók körében egyaránt. Az idei volt a jubileumi megmérettetés, melyen mintegy harmincan vettek részt. E versenynek – azon kívül, hogy a főszezon előtt „megmozgatja” a golf szerelmeseit – az is a hagyománya, hogy a sportolók, klubtagok kötetlen beszélgetéssel zárják a napot. Így volt ez idén is, a hangulatra természetesen nem lehetett panasz.
Ezt a versenyt követte a Junior Tour, melyet a Magyar Golfszövetség évek óta támogat. E rendezvény erőssége, hogy összefogja a klubokat, s lehetőséget biztosít a gyermekek számára, hogy kipróbálják, megismerjék a pályát.
-A résztvevők egy meglehetősen nagy kört megtéve jutnak el az összesen tizenkét állomásra, köztük a balatongyöröki pályára – folytatta. – Nagyon népszerű rendezvényről van szó, mintegy hatvan gyermek golfozik ilyenkor, mégpedig a saját kategóriájában bizonyítva ügyességét, rátermettségét. Meg kell jegyeznem, nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék, megszeressék a golfot, elsajátítsák annak rejtelmeit, majd versenyezzenek is, hazánkban és külföldön egyaránt. Ennek érdekében nálunk is működik ifjúsági program.
A két versennyel tehát beindult a szezon, s nincs megállás. A balatongyöröki pálya az elkövetkezendő időszakban folyamatosan népes lesz.
-A versenyek és egyéb programok egymást érik. A Nyitott Balaton keretében pedig -egy fagyi áráért – bárki kipróbálhatja a golfot a pályánkon. (X)

| 2016. aug. 2. kedd 17:28 | Zalacsány
Augusztus 1-2. között zajlott az 1 millió forint összdíjazású golfverseny Magyarország legújabb pályáján.
| 2015. aug. 4. kedd 12:08 | Balatongyörök, Becehegy
Fantasztikus élmény, kellemes hangulat és csodás kilátás vár mindenkit a Golfclub Imperial-ban
| 2015. jún. 4. csütörtök 18:25 | Balatongyörök, Becehegy
Még nem találtad meg a számodra tökéletes szabadidő tevékenységedet? Gyere és fedezd fel magadnak a golfot!
| 2015. máj. 18. hétfő 11:23 | Balatongyörök, Becehegy
Még nem találtad meg a számodra tökéletes szabadidő tevékenységedet? Gyere és fedezd fel magadnak a golfot!
| 2015. már. 27. péntek 17:24 | Balatongyörök, Becehegy
Golfozni jó, s a közhiedelemmel ellentétben nem zárt világról van szó! Mindenki számára elérhető!
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
22:15
Balatoni Mozaik
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.