Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Átadták a BHS Trans keszthelyi logisztikai központját
2021. nov. 11. csütörtök | Keszthely
Átadták a BHS Trans keszthelyi logisztikai központját
Keszthely gazdaságának fellendítésében kíván részt venni új beruházásával a BHS Trans Kft. A Csapás úti benzinkút és a Sopron utcai szupermarket közötti logisztikai központot csütörtökön adták át. 3 megyeszékhely mellett Keszthely lett a negyedik helyszín. A létesítmény 50 embernek tud majd munkát biztosítani.

Három raktárba, összesen 5000 négyzetméteren tudják elhelyezni a partnereik árucikkeit. A modern raktárak minden megbízói igényt ki tudnak elégíteni. A helyiségek kialakítása biztosítja, hogy a legoptimálisabban és legköltséghatékonyabban tudják végezni feladatukat. SAP vállalatirányítási rendszert használnak, mellyel biztosítani tudják a valós idejű és tartalmú riportokat partnereik felé. A cég a keszthelyi beruházásról azt nyilatkozta, szeretnék elősegíteni Keszthely gazdasági fellendülését.

A logisztikai központot csütörtökön délelőtt adták át ünnepélyes keretek között. Nagy Bálint polgármester hangsúlyozta, egy település számára is fontos, hogy több lábon álljon. A környéken nagyrészt a turizmusból élnek az emberek, a logisztika azonban tökéletesen ki tudja egészíteni ezt az ágazatot. Ehhez hozzájárul, hogy a városban az utánpótlásképzésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

„Keszthelyen, mint iskolaváros az egyik fontos szerepünk az azt gondolom az  hogy a logisztikai képzés, ami középfokú képzés jelenleg is zajlik a városban, a fiatal tanulókat, illetve a gazdasági szereplőket már össze tudjuk hozni. A fiataloknak munkalehetőséget tudjunk a városban biztosítani, az ide települő cégeknek, mint a BHS Trans is például, őnekik pedig egy biztos jövőképet tudjunk nyújtani például az által, hogy igenis Keszthelyen és ebben a térségben lesz megfelelően képzett munkaerő.”

A szalagátvágás után Nagy Bálint leleplezte a létesítmény mentén húzódó utca új névtábláját. A BHS Trans keszthelyi logisztikai központjával a nyugat-magyarországi partnerek gyorsabban és hatékonyabban juthatnak árukészlethez. A létesítményben 50 keszthelyi vagy környékbeli dolgozónak tudnak munkahelyet biztosítani. 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2023. jún. 16. péntek 17:36 | Zalaegerszeg
A projekt azt használja ki, hogy az Adria felől érkező áruszállító vasúti szerelvények erre közlekednek.
| 2023. már. 16. csütörtök 16:56 | Keszthely, Braga
26 tanuló és 4 kísérőtanár utazott el Bragába az Erasmus+ Mobilitási Programnak köszönhetően.
| 2019. ápr. 12. péntek 15:23 | Hévíz
Az ágazatban rejlő lehetőségek miatt első ízben csatlakozott a nemzetközi logisztika naphoz Hévíz.
| 2018. ápr. 21. szombat 10:08 | Keszthely
A három nap alatt összesen ötezren dolgoztak közvetetten vagy közvetlenül a résztvevők jóllétéért.
| 2024. már. 28. csütörtök 19:15 |
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.