Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Mozogj és jótékonykodj!
2022. máj. 24. kedd | Vindornyalak
Mozogj és jótékonykodj!
Közösségi edzésen gyűjtöttek a rászorulóknak a Békés Harcosok Sportegyesület tagjai. A zalaszántói székhelyű terepakadály futók a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat javára szervezték a vindornyalaki akciót. A sport mellett fontosnak tartják azt is, hogy segítsenek.

Száraztésztát, rizst, cukrot étolajat és más tartós élelmiszereket hoztak a közösségi edzés résztvevői. A Békés Harcosok Sportegyesület tagjai korábban is szerveztek jótékonysági akciókat.

Forgács Péter, a Békés Harcosok Sportegyesület elnöke: „Úgy gondolom, hogy ez mindannyiunknak kötelessége, hogy aki teheti az segít, úgyhogy mindenképpen fontos. Így a sporton keresztül, meg a csapaton keresztül sokkal könnyebben jutunk el a civil emberekhez és sokkal könnyebben tudjuk őket egy ilyen jó ügyért is mozgósítani.”

A társaság kettő éve edz. Akadály- és terepakadály futással foglalkoznak. Hetente többször tartanak ingyenes tréningeket. Most épül a pályájuk Zalaszántón. A tagok örömmel vesznek részt közösségi és karitatív programokon is. 

Forgácsné Bittner Erika : „Itt élünk ezen a környéken, itt is van a csapatunk és tudjuk, hogy a világban nagyon sok probléma van, de azért nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy itt helyben is elég sok probléma van és lesz is és próbálunk segíteni a rászorulókon.”

A közösségi edzést és gyűjtést a Zalaszántói Család- és Gyermekjóléti Szolgálat javára szervezték. Az intézmény négy közös önkormányzati hivatal, 11 településén végzi feladatát.  A tartós élelmiszert az ellátottjaiknak juttatják el. 

Vass László, a Zalaszántói Család- és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetője: „Közel 13 ezer fő lakosságszámmal dolgozunk, gyakorlatilag a gyermekjóléti szolgáltatás, illetve a családsegítés a jogszabályban megfogalmazott feladatait végezzük. Ezen kívül az adománygyűjtés, illetve közvetítés is a feladataink közé tartozik és ezeket az adományokat a hátrányosabb helyzetű családoknak fogjuk kiosztani az ellátási területünkön.”

Az adományozókat egy tál gulyáslevessel látták vendégül. Több támogató is felsorakozott a szervezők mögé. Végül 134 kilogramm tartós élelmiszert, konzerveket és egyebet gyűjtöttek össze a Békés Harcosok.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. ápr. 16. kedd 19:15 | Gyenesdiás
Mozogni vágyó fiatalok és idősek, kicsik és nagyok számára rendeztek sportprogramot Gyenesdiáson, “Gyenesi testébresztő” címmel.
| 2022. szep. 19. hétfő 16:11 | Keszthely
Huszonhat edzést nézhettek meg kicsik és nagyok a Szeptemberi Edzéskeresőn.
| 2021. okt. 4. hétfő 15:18 | Keszthely
Akciókkal és nyílt órákkal ünnepelt a Keszthely belvárosában tavaly megnyitott edzőterem.
| 2021. jún. 11. péntek 19:49 | Keszthely
Az ismét megnyitó fitness termek üzemeltetői azt tapasztalják: több korábbi vendég még nem tért vissza.
| 2020. aug. 17. hétfő 19:05 | Keszthely
A szabályok betartásával táboroztak a vívók Keszthelyen.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.