Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Adventi élő műsorral jelentkezett a Keszthelyi TV
2022. dec. 19. hétfő | Keszthely
Adventi élő műsorral jelentkezett a Keszthelyi TV
Adventi élő műsorral jelentkezett a Keszthelyi Televízió. Az Angyalváró – nincs karácsony tv nélkül című produkcióban szó volt többek között a karácsonyi ételekről és süteményekről, a különböző fenyőfajtákról és a dekorációs trendekről is. Süteményeket készítettünk, és élőben zenélt Torres Dani.

Ezúttal a keszthelyi Fő térre telepítettük ki a stúdiónkat. Az előző adásokhoz hasonlóan már reggeltől dolgozott a stáb. A helyszínt a Goldmark Károly Művelődési Központ biztosította, az intézmény munkatársai a díszlet építésében és más előkészületekben is segítettek.

15 órakor nem csak a televízióban, hanem az online térben is elstartolt az Angyalváró. A két órás műsorban a karácsony volt a központi téma, vendégeink a dekorációtól az ajándékozásig számos ötletet adtak a nézőknek.

"A régi fondantos szaloncukor nem volt csokoládéval bevonva, ez egy nagyon kemény, tehát tényleg fogakat nem kímélő termékek voltak. Viszont most, manapság, amit javarészt meg lehet találni szaloncukrokat, szinte mindegyikben a fondant fellelhető." - mondta Rácsai Marianna, a Lissé Édességgyár Kft. sales directora.

 

A beszélgetések mellett sütemény készítő rovatunk is volt Porcukor címmel. Itt az Életfa iskola diákjai segédkeztek a különböző finomságok elkészítésében.

A második órát Torres Dani nyitotta, aki a produkciója mellett karácsonyi élményeit is megosztotta a nézőkkel. Az Angyalvárón a Keszthelyi Televízió teljes stábja dolgozott, nem csak a helyszínen, hanem a több hónapos felkészülés során is. A vezérlő beköltözött a színházba, így újabb kihívással néztek szembe a kollégák.        

„Furcsa volt, hogy messze voltunk tőletek, viszont jó volt, hogy meleg volt viszonylag. Nem tudtunk úgy kommunikálni, ahogy az előző két adásban, ahol kézzel-lábbal is kommunikáltunk a műsorvezetőkkel, kameramanokkal. Most ez csak fülesben történt meg, de flottul vette mindenki a feladatot, úgyhogy várjuk a következőt.” - mondta Németh Sándor, a Keszthelyi Televízió szakmai vezetője.

Vendégünk volt többek között Iski Szilvia, aki a főúri karácsonyokról beszélt. Meghívtuk Papp Atillát, aki a jó forralt bor titkát is elárulta a nézőknek. A műsort ezúttal Miki Tímea rendezte.    

„Nekem nagyon tetszett, és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy megkértetek erre a feladatra. Rég nem csináltam 3 órás élő adást úgy, hogy gyakorlatilag alig volt idő bármire is, és ennyire hidegben. Szerintem jó volt összességében, mindenki fegyelmezett, jók voltak az operatőrök is, a műsorvezetés is. Én jól éreztem magam a produkcióban.” - emelte ki Miki Tímea, az Angyalváró rendezője.

Televíziónk harmadszor vállalkozott arra, hogy külső helyszínen élő adást készít. Az ötletet Manninger Beáta programigazgató vettette fel még tavasszal, aki a produkciókat is folyamatosan felügyelte és koordinálta.        

„Azt láttam, hogy minden a helyén volt, és azt láttam, hogy a harmadik műsor kellett ahhoz, hogy a műsorvezetők teljesen kerek egészen tudják egymást akár ugratni vagy akár koordinálni, vagy hogyha valaki elakadt, akkor kivágta a másik. Szóval úgy kerek egész volt. Amit láttam, az a magabiztosság.” - tette hozzá Manninger Beáta, a Keszthelyi Televízió programigazgatója.

Az Angyalváró a következő napokban részletekben visszanézhető lesz televíziónk YouTube csatornáján. A teljes adást a honlapunkra, a tvkeszthely.hu-ra is feltöltjük.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2022. dec. 16. péntek 15:47 | Keszthely
Vasárnap adventi élő műsorral jelentkezik a Keszthelyi Televízió.
| 2023. júl. 10. hétfő 16:51 | Keszthely
Kétórás, nyári élő műsorral jelentkezett a Keszthelyi TV.
| 2023. júl. 5. szerda 14:45 | Keszthely
Szombaton lesz a Keszthelyi Televízió nyári élő műsora.
| 2022. aug. 29. hétfő 16:49 | Keszthely
Televíziónk ezúttal a festetics-kastély parkjába telepítette a stúdióját, élő adással jelentkeztünk.
| 2023. dec. 21. csütörtök 13:04 | Keszthely
Énekkel, tánccal és szavalatokkal készültek az intézmény diákjai a hagyományos ünepségre.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Szignatúra
18:30
19:00
Göcsej Filmfesztivál
19:06
Savaria Filmfesztivál
20:00
Ludovika Tv
21:00
21:30
22:00
Göcsej Filmfesztivál
22:06
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.