Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / BalatON 2023 - élőben a Zenepavilonról
2023. júl. 10. hétfő | Keszthely
BalatON 2023 - élőben a Zenepavilonról
Kétórás, nyári élő műsorral jelentkezett a Keszthelyi TV. A BalatON 2023 a KeszthelyFest programjának része volt. Az adás igazi nyári témákat dolgozott fel a zenei produkciók mellett. Bár a technikai feltételeink meg sem közelítik az országos csatornákét, csapatmunkával és hozzáértéssel, helyi televízióként is színvonalas műsort állítottunk össze.

Így indult a BalatON 2023. A nyárnyitó élő műsor ezúttal a Zenepavilonról jelentkezett. Munkatársaink itt építettek színpadfedést, díszletet és a Keszthelyi Televízió stúdiója is szinte teljesen leköltözött a Balaton-partra.

Zenei produkciók is színesítették a műsort. Bardócz L. Csaba dalköltő és a Közgazdasági Technikum diákjai a felléptek.

Bélszín satét készített Szűcs Attila séf. A vietnami ételt bárki könnyen elkészítheti, akár egy kerti grillen. Az aláfestő zenét lemezlovas szolgáltatta. Barta Dorián emellett műsorvezetővé is avanzsált. Országos és helyi szinten is ismert dj-ket kérdezett a szakmáról.

A BalatON műsora tavaly a nyári szünethez, most pedig a KeszthelyFesthez idomult. A Nyugat-Balaton legnagyobb rendezvényének több szereplője ült kameráink elé. Így tett az Első Emelet frontembere Kiki, valamint Látrányi Orsolya, Sipos Mónika kutyatrénerek is. Magáról a fesztiválról Stadler Tímea szervező és Manninger Jenő polgármester beszélt.

„Nyilvánvaló az értéke nem csak az, hogy sokan voltak tegnap, hanem Keszthelynek a presztízsét növeljük, aminek aztán lesz számszerű eredménye, még ha nehéz is közvetlenül kimutatni, de biztos, hogy többen fognak jönni a következő időszakban Keszthelyre, mintha nem csinálnánk ilyet” - mondta a beszélgetés során a város első embere. 

A műsor számos nyári témát dolgozott fel: kézműves sörökről, borokról, fagylaltkészítésről, a napszemüvegekről és a víz jelentőségéről is szó volt. Négy hónap és összesen 30 ember munkájának eredménye az élő műsor.  Baeza Edith az M5 csatorna rendezője és Halla József, az MTVA vezető operatőre segítette a helyiek munkáját.

„Ez egy olyan szakma, ahol egyedül nem lehet jót csinálni. Sőt, egyedül el lehet rontani az egészet. Ha az ember egy kicsit belegondol, az az odafigyelés, empátia, amit itt kaptam ettől a stúdiótól, az egy nagyon komoly üzenet” - nyilatkozta Halla József. 

Az élő adás adta váratlan helyzetek gyors megoldást kívántak. A stáb mindent áthidalt, így a műsor folyamatosságát nem zavarta meg. A műszaki háttér megteremtése Somogyi Ákos műszaki vezető érdeme. A műsor felelős szerkesztője Lendvai Bianka volt: „Nagyon-nagyon jó csapattal dolgoztunk, egy kiterjesztett csapattal, mintegy 30 fővel. Azt hiszem, hogy az állandó kapcsolattartás, a sok megbeszélés meghozta a gyümölcsét. Azt hiszem, hogy tényleg jól odatettük magunkat és megmutattuk, hogy helyi vagy regionális tévéként nagyon jól megálljuk a helyünket és képesek vagyunk bármire, amire a nagyok is.”

A BalatON hamarosan elérhető lesz a Keszthelyi Televízió online felületein és adásunkban ismételjük a műsort.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

| 2024. júl. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Ötödik alkalommal szervezték meg a Dog Beach Festet a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben.
| 2024. jún. 26. szerda 19:15 | Balaton
A vízimentők a balesetek megelőzésére hívják fel a figyelmet.
| 2024. jún. 25. kedd 19:15 | Vonyarcvashegy
A Balatoni Borrégió ügyeiről értekeztek
| 2024. jún. 25. kedd 19:15 | Vonyarcvashegy
Képzőművészeti műhelymunkát szerveztek Vonyarcvashegyen
| 2024. jún. 20. csütörtök 19:15 | Keszthely
Általános iskolásokkal ismertették meg a vitorlázás és a Balaton szépségeit.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.