Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Köszönet az egészségügyi dolgozóknak
2024. júl. 2. kedd | Keszthely
Köszönet az egészségügyi dolgozóknak
A hagyományoknak megfelelően az idén is köszöntötték az egészségügyi dolgozókat a Keszthelyi Kórházban. Semmelweis Ignác születésnapja 1992 óta a magyar egészségügyi dolgozók ünnepe. Ebből az alkalomból kinevezéseket és jutalmakat is átadtak az intézmény dolgozóinak.

Semmelweis Ignác ma is példaként áll az egészségügyi szakszemélyzet előtt – hangzott el az ünnepségen. Dr. Kiss Lajos főorvos ünnepi beszédében elmondta, a mai nehéz helyzetben még nagyobb szükség van elődeink példamutatására. Hozzátette, a külvilág sokszor nem látja az egészségügyben dolgozók értékét, holott ők sokszor erejükön felül, a beteget előtérbe helyezve, legjobb tudásuk szerint dolgoznak nap mint nap. Dr. Gieth Andrea, a Keszthelyi Kórház megbízott vezetője arról beszélt, akik ezt a pályát választják, azokra jellemző a hivatástudat, a segítőkészség, még akkor is, ha ismeretlen veszélyekkel kell szembenézniük.

„Aki ma az egészségügyben dolgozik, a legelhivatottabbak. A lelkük, a szívük a mindennapi munkájukban van. Iszonyatos terheléssel, bízván abba, hogy mindig jobb lesz. Mindig a betegeik és a hozzátartozóik épülését tartják szem előtt a saját érdekeiket is félretéve.” - tájékoztatott Dr. Gieth Andrea, a Keszthelyi Kórház megbízott főigazgatója.

A hagyományoknak megfelelően ezen a napon adják át a kinevezéseket és a jutalmakat. Főorvosi kinevezést kapott Dr. Krassói Katalin, az Intenzív Osztály aneszteziológusa, intenzív terápiás szakorvosa, a fájdalomambulancia létrehozója. Szintén főorvosi kinevezésben részesült Dr. Tóth Gábor, az Intenzív Osztály aneszteziológusa és intenzív terápiás adjunktusa. Dr. Verebélyi Melinda, a Belgyógyászati Osztály szakorvosa is főorvosi kinevezést kapott, ő családi okok miatt nem volt jelen az átadón. Kiemelkedő szakmai munkájáért jutalmat kapott Dr. Pinterics Zsuzsanna. Adorján Dalma az Ápolási Igazgatáson végzett munkájáért kapott elismerést. Szintén oklevélben részesült Bertók-Rezi Gertrúd, a központi laboratórium vezetőasszisztense.          

„Nagyon jól esett, hogy a kedves vezetőség gondolt rám. Immáron 30 éve dolgozom az egészségügyben lassan. Mindent, de ezt az elismerést nem kaphattam volna meg, ha nincsenek a kedves kolléganőim, és a kedves családom, akik mindenben támogatnak.” - emelte ki Bertók-Rezi Gertrúd Keszthelyi Kórház Központi Laboratóriumának vezetőasszisztense.

A Keszthelyi Kórház ötödik emeleti tárgyalója zsúfolásig telt az intézmény munkatársaival, akik osztoztak kollégáik sikerében. Az ünnepségen a zalaegerszegi Szent Rafael Kórház vezetősége is képviseltette magát.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2023. júl. 13. csütörtök 17:19 | Hévíz
Emlékérmeket és főigazgatói dicséreteket is átadtak.
| 2023. jún. 30. péntek 15:20 | Keszthely
A Semmelweis nap alkalmából elismerték a Keszthelyi Kórház és az Alapellátási Intézet munkatársait.
| 2022. szep. 15. csütörtök 16:26 | Keszthely
Egy 1840-es évekbeli dunai hajókikötőt varázsoltak a filmesek a mólóból.
| 2022. jún. 30. csütörtök 19:04 | Keszthely
Keszthelyen is ünnepeltek az egészségügyben dolgozók.
| 2019. júl. 5. péntek 19:06 | Hévíz
Elismerésekkel,kitüntetésekkel ünnepeltek az egészségügyben.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Szignatúra
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.