Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Játék és ebéd Szent Erzsébet napján
2017. nov. 20. hétfő | Keszthely
Játék és ebéd Szent Erzsébet napján
Ellátottak és keszthelyi lakosok közösen vettek részt a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány első nyílt napján. A program nagy népszerűségnek örvendett a résztvevők körében, akik közös reggelivel és játékkal töltötték a délelőttöt. Az alapítvány munkatársai elmondták, szeretnének a nyílt nappal hagyományt teremteni. A nap folyamán mintegy tíz fő nyert betekintést a nappali melegedő és a népkonyha életébe.

Keresztrejtvényt fejtettek az ellátottak a Szent Erzsébet Alapítvány nyílt napján vasárnap. Az intézmény első alkalommal szervezte meg a programot, amelynek célja, hogy a város lakói betekintést nyerhessenek az alapítvány munkájába. Az ellátottak számára is nagyon sokat jelentenek ezek a rendezvények, hiszen közülük többen hosszú évek óta veszik igénybe az alapítvány segítségét.

„Én jól éreztem magam, és megtiszteltetésnek érzem azt, hogy meghívtak, holott már nagyon régóta sajnos hajléktalan vagyok. Ez nekem nagyon jól esett, tényleg jól esett. Megvolt rendesen a reggelink, tökéletes főtt kolbász, tojás, minden nagyon szuper volt.”  - mondta az egyik ellátott, Dobos Béla Artúr.

Az alapítvány névadó szentjük, Erzsébet napján vendégelte meg az ellátottakat, és mindazokat, akik kíváncsiak voltak az intézmény munkájára. A közös játék után sült oldalassal kedveskedtek a résztvevőknek, akik vidám hangulatban fogyasztották el a vasárnapi ebédet. Az első nyílt nap nagy népszerűségnek örvendett az ellátottak körében.

„Én úgy gondolom nagyon jól sikerült, legalábbis itt a gyors visszajelzésekből, amit az ellátottaktól kaptunk, siker. Én mondtam is az ellátottainknak, hogy ebből rendszert fogunk csinálni. Nagyon élvezték ezt a játékot, amit itt játszottunk, és havonta egy-két alkalommal valószínűleg meg fogjuk ismételni. Többek között azzal a céllal is, hogy alakítjuk mindig az életünket, teremtjük az ünnepeinket, mint egy család.” - tájékoztatott a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány vezetője, Komoróczi Lajos.

Az ellátottak reggelije és ebédje ez úttal is adományokból került az asztalra. A Szent Erzsébet Alapítvány a hét bármelyik napján szívesen látja mindazokat, akik szeretnének bepillantani az intézmény életébe. Emellett továbbra is várnak olyan adományokat, amelyekkel karácsonykor megajándékozhatják a rászorulókat.

Regman Karola - Keszthelyi TV    

| 2017. nov. 16. csütörtök 14:50 | Keszthely
Reggelivel, játékkal és meleg ebéddel is várják az ellátottakat vasárnap.
| 2017. jan. 24. kedd 17:52 | Keszthely
Szombaton és vasárnap is meleg ebéddel várták a nehéz sorsúakat a Szent Erzsébet Alapítványnál.
| 2016. nov. 11. péntek 14:42 | Keszthely
Libás reggelivel és ebéddel kedveskedtek a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány ellátottjainak.
| 2016. jún. 16. csütörtök 21:34 | Keszthely
A Csókakői-patak Vaszary utcai kis hídjától a Szent Miklós utcai hídig terjedő szakaszt tisztították ki.
| 2024. jún. 20. csütörtök 19:15 | Keszthely
Általános iskolásokkal ismertették meg a vitorlázás és a Balaton szépségeit.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.