+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kerek évfordulót ünnepelt a Happy Dixieland Band
2022. október 4. kedd 16:04 - Keszthely
Kerek évfordulót ünnepelt a Happy Dixieland Band
Tízéves évfordulóját ünnepelte a Happy Dixieland Band. Rajongóikat jubileumi koncerttel lepték meg a Balaton Színházban. Az együttes sztárvendége Majsai Gábor volt.

Boldog együttes, így jellemezték magukat a zenekari tagok a születésnapon. Felrobbant a nézőtér egy-egy ismert dallam után. Két felvonása volt az esti műsornak, melyre vendégeket hívtak. Elmentek az alapító tagok is.

Bardon Ivett - énekesnő: „A vidámság, tényleg ez a legjobb szó arra, hogy mi hogyan működünk együtt. Én azt gondolom, hogy ez a felállásunk most, jelenleg az állandó felállásunk ez egy nagyon jó energetikájú felállás, az, hogy Lilla és én nagyjából egyszerre érkeztünk a zenekarba, hozott valami pluszt, valami új energiát, valószínű női energiát, nem tudom, egy nagyon vibráló közösség vagyunk.”

A sztárvendég Majsai Gábort az “Öreg járgány szívatóval indul” című dalnak köszönhetően ismerte meg az ország. A zene világában nincs olyan, hogy idő. Csak jó produkció van, ami időtálló. Ezzel gondolattal érkezett a koncertre.

Majsai Gábor - énekes: “Énnekem ez egy szerelmes városom ez a Keszthely, sokat léptem fel régebben is, ezen a nyáron is voltam amúgy, örömmel jöttem Keszthelyre és hát örömmel vagyok együtt a Happy Dixievel, akiket tisztelek, szeretek, élvezek velük együtt zenélni."

Az elmúlt tíz esztendőben számos koncerten, fesztiválon léptek fel a zenekari tagok. Hazai és nemzetközi örökzöld dallamok csendültek fel az ünnepi műsoron. Helyet kaptak a filmslágerek, és a nosztalgikus zenék is.

Babos Lajos – vezető, Happy Dixieland Band: “Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, hiszen a Happy Dixieland Band megalakulásának tizedik jubileumi évfordulóját ünnepli. Tulajdonképpen ez tizenegy esztendő, hiszen a zenekar 2011-ben alakult, de hát az ismert okok miatt ezidáig nem tudtuk megtartani ezt a rendezvényt, de most itt vagyunk, nagyon készültünk.”

A zenekar tagjai sokáig, akár több évtizedig szeretnék még megélni azt az  álmot, amit az elmúlt tíz év adott nekik.

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Több helyi érték a megyei és országos kincsek közé is bekerült. A Híradó Plusz vendége: Csótár András.
 
A térség értékes és érdekes témái mellett az idei kötetben megemlékeznek Pelcz István szerkesztőről.
 
“Mondjunk nemet a szankciókra!” - országjárást hirdetett a kormány, Keszthelyre Menczer Tamás látogatott.
 
Aktív évet zárt a Nők a Balatonért Egyesület Keszthely és Vidéke Csoportja.
 
A horgászoknak, modern, 21. századi lehetőségeket biztosít a kormányzati teámogatásból megújult terület.
 
Az alkalmazásnak köszönhetően bárki megismerkedhet a város történelmi nevezetességeivel.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus