+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kerek évfordulót ünnepelt a Happy Dixieland Band
2022. október 4. kedd 16:04 - Keszthely
Kerek évfordulót ünnepelt a Happy Dixieland Band
Tízéves évfordulóját ünnepelte a Happy Dixieland Band. Rajongóikat jubileumi koncerttel lepték meg a Balaton Színházban. Az együttes sztárvendége Majsai Gábor volt.

Boldog együttes, így jellemezték magukat a zenekari tagok a születésnapon. Felrobbant a nézőtér egy-egy ismert dallam után. Két felvonása volt az esti műsornak, melyre vendégeket hívtak. Elmentek az alapító tagok is.

Bardon Ivett - énekesnő: „A vidámság, tényleg ez a legjobb szó arra, hogy mi hogyan működünk együtt. Én azt gondolom, hogy ez a felállásunk most, jelenleg az állandó felállásunk ez egy nagyon jó energetikájú felállás, az, hogy Lilla és én nagyjából egyszerre érkeztünk a zenekarba, hozott valami pluszt, valami új energiát, valószínű női energiát, nem tudom, egy nagyon vibráló közösség vagyunk.”

A sztárvendég Majsai Gábort az “Öreg járgány szívatóval indul” című dalnak köszönhetően ismerte meg az ország. A zene világában nincs olyan, hogy idő. Csak jó produkció van, ami időtálló. Ezzel gondolattal érkezett a koncertre.

Majsai Gábor - énekes: “Énnekem ez egy szerelmes városom ez a Keszthely, sokat léptem fel régebben is, ezen a nyáron is voltam amúgy, örömmel jöttem Keszthelyre és hát örömmel vagyok együtt a Happy Dixievel, akiket tisztelek, szeretek, élvezek velük együtt zenélni."

Az elmúlt tíz esztendőben számos koncerten, fesztiválon léptek fel a zenekari tagok. Hazai és nemzetközi örökzöld dallamok csendültek fel az ünnepi műsoron. Helyet kaptak a filmslágerek, és a nosztalgikus zenék is.

Babos Lajos – vezető, Happy Dixieland Band: “Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, hiszen a Happy Dixieland Band megalakulásának tizedik jubileumi évfordulóját ünnepli. Tulajdonképpen ez tizenegy esztendő, hiszen a zenekar 2011-ben alakult, de hát az ismert okok miatt ezidáig nem tudtuk megtartani ezt a rendezvényt, de most itt vagyunk, nagyon készültünk.”

A zenekar tagjai sokáig, akár több évtizedig szeretnék még megélni azt az  álmot, amit az elmúlt tíz év adott nekik.

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus