Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Rengeteg fürdőző és élmények a keszthelyi strandokon
2021. jún. 21. hétfő | Keszthely
Rengeteg fürdőző és élmények a keszthelyi strandokon
Sokan látogattak el a keszthelyi strandokra a hétvégi kánikulában. Mind a Városi, mind a Libás nagyon népszerű volt a környékbeliek és a távolabbról érkezők körében is. A Városi Strand új attrakciója, a vízi élménypark is üzemel már, azt is szívesen próbálták ki a strandolók.

Vasárnap is sokan töltötték szabadidejüket a Balatonnál. A Libás Strand továbbra is nagyon kedvelt a családosok körében, sok kisgyermeket lehetett látni szüleikkel a parton és a vízben egyaránt. A kánikulában sokaknak esett jól a 22 fokos vízben való fürdés.

„Nagyon jól éreztem magamat itt a standon és nagyon vártam már, hogy lejöjjünk. Nagyon sokat játszottunk, például kártyáztunk, játszottunk a vízben, labdáztunk. Nagyon jó meleg a víz és nagyon jól érzem itt magam.” - osztotta meg Scola Laura.

A helyiek mellett szívesen látogatták meg a strandot a távolabbról érkezők is. Olyanok is akadtak, akik közös programot pihentek ki.

„Igazából legénybúcsún voltunk Balatonberényben Domonkos barátunkkal. És hát a jó barátunknak van egy vitorlása és mondta, hogy elhozott minket ide Keszthelyre. Nagyon jó a víz, nagyon meleg van. Igazából úgy gondoltuk, elgondoltuk ezt a hétvégét együtt ebbe a kánikulába.” - mondta el Horváth Gergő.

A kis csapatnak nagyon jó volt a tapasztalata a strandról, szívesen meséltek stábunknak időtöltésükről.

„Tudom javasolni ezt a strandot mindenkinek, mert nagyon jó.” - emelte ki Szabó Roland.

„Akkor már én is üdvözölném Domonkos barátunkat Gergő és Roli után. Elég jókat ettünk itt éppen az imént, úgyhogy nem sokára bemegyünk majd fürödni egyet.” - tette hozzá Matyiko Ádám.

A Városi Strandot is szép számmal látogatták a fürdőzők. A hétvégén mindkét nap szinte tele volt. Az új vízi élménypark is szombattól működik. Az 1800 négyzetméter területű attrakció már most nagy népszerűségnek örvend, ahol különböző akadályok és csúszdák várják a bátrabbakat.

„Élesben elindultunk, előtte volt egy három napos próbaüzem, amikor az üzemeltető is csiszolgatta a tudását, hogy mit tud ez a kalandpark. Tudni kell róla, hogy a Balaton legnagyobb kalandparkja és ténylegesen a legnagyobb kalandpark. Csak körbejárni másfél óra volt, amikor karbantartást kellett tartani rajta. Nagyon nagy élmények, nagyon jó szórakozási lehetőséget nyújt mindenkinek. Bízom benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.” - ismertette Csendes Antal fürdőüzemeltetési részlegvezető.

A strandokon a jegyárak nem emelkedtek, a helyiek is a tavalyi árakon vehetik igénybe a kedvezményeket. A Helikon strand keszthelyi lakcímkártya felmutatásával ingyenes. A fürdőhelyek védettségi igazolvány és létszámkorlát nélkül látogathatóak, azonban be kell tartani pihenés közben a másfél méteres távolságot, valamint használni kell a kihelyezett fertőtlenítőket.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2024. jún. 19. szerda 19:15 | Keszthely
Helyenként akár 39 fok is lehet a napi maximum hőmérséklet.
| 2024. jún. 18. kedd 19:15 | Balaton
Jótékonysági célt szolgált a 80 km-es kihívásuk.
| 2024. jún. 13. csütörtök 19:15 | Keszthely
Újdonság, hogy idén már stranddesszert kategória is lesz.
| 2024. máj. 23. csütörtök 19:15 | Keszthely
Nyáron akkor maradhat kedvező a vízszint, ha kellő mennyiségű csapadék lesz a tó vízgyűjtő területén.
| 2024. máj. 17. péntek 19:15 | Keszthely
A MÁV-START a vakáció előtt már egy hónappal sűrűbben indítja a járatokat.
X. évfolyam 11. szám
Megjelenés: 2024. június 14.
21:31
Zalai krónika
21:46
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
Savaria Filmfesztivál
23:45
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.