+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egyedülálló gasztronómiai élményeket hoz el a Food Truck Show
2020. augusztus 13. csütörtök 14:32 - Keszthely
Egyedülálló gasztronómiai élményeket hoz el a Food Truck Show
Lesz mit enni, inni a keszthelyi Food Truck Show-n. Tájékoztatták televíziónkat a szervezők. Az ország mozgó étterme minőségi ételeket és italokat kínál péntektől vasárnapig a Balaton-parton. Füstölt és sült húsok, szendvicsek, édességek és kézműves italok is szerepelnek a kínálatban.

Számos hazai nagyváros után érkezik Keszthelyre a Food Truck Show. Magas minőségű utcai étkezést kínálnak három napon át a Balaton-parton. A szervezők közlése szerint lesz mit enni, inni: Michelin-csillagajánlással rendelkező séf készít majd hamburgert, de lassan sült malachúsos ételek, füstölt húsok, mexikói konyha, hátszínes szendvicsvariációk, klasszikus kürtőskalács, és levendulafagylalt is szerepel a kínálatban. Az ételeket pedig kézműves sörökkel és minőségi borokkal lehet majd kísérni. A szervezőknek egyébként nem célpontja a Balaton, de az idén tapasztalt hatalmas vendégáradat láttán úgy döntöttek, hogy ellátogatnak Keszthelyre is.

 Vad-Horváth Zoltán szervező: „Ebben a kialakult helyzetben ezen a nyáron akkora dömping van, annyi ember van a Balatonnál, hogy úgy gondoltuk Keszthely Városával, hogy megpróbálunk egy Balaton-parti eseményt létrehozni. Nagyon nagy erőkkel készülünk, nagyon várjuk ezt az alkalmat. Az óriáskerék előtt lesz a rendezvény, fantasztikus környezetben, fák alatt, ahol a nagy melegben is árnyékban lehet majd ücsörögni.”

A food truckok péntek délután nyitnak, hétvégén pedig már ebédre is várják a vendégeket. Lelkesen várják a helyieket és az itt nyaralókat is, akik a Food Truck Show oldalán szavazhatnak is a kedvenc ételükre. A rendezők kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatosságra, a rendezvény műanyagmentes; az étkészlet fából, a csomagolás kartonból, a poharak lebomló un. PLA-ból készülnek. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A KÉSZ szervezésében emlékeztek Trianon 100. évfordulójára.
 
Keszthelyre érkezett a Terror Háza vándorkiállítása, amely a rendszerváltásnak állít emléket.
 
két órán keresztül négy sportágat teljesítettek legjobb tudáuk szerint a középiskolások.
 
Az idei esemény témája a klímaváltozás és az erdők kapcsolata, az erdők klímaváltozást mérséklő hatása.
 
A településen pályázati forrásból valósították meg a rendezvényt, amelynek közösségépítő szerepe volt.
 
A felvonulók az egész falut bejárták, a menetet a helyi kistraktorosok színesítették.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár