Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Megérkezett Keszthelyre a Food Truck Show
2021. aug. 13. péntek | Keszthely
Megérkezett Keszthelyre a Food Truck Show
Tavalyi nagy kedvencek és újdonságok is felvonulnak a Balaton-parton a hétvégén. Második alkalommal vendégeskedik Keszthelyen a Food Truck Show, ahol Michelin-csillag ajánlásos séfek ínyencségeit lehet megkóstolni. Ismét van churros és pulled porkos szendvics, de érkezett fish&chips és a Hakapeszi Kajakocsi is.

Pénteken délelőtt már érkeztek a truckok a keszthelyi Balaton-partra. A street food legjavát felvonultató Food Truck Show második alkalommal vendégeskedik a városban. Az eseményen több visszatérő is van, akik nagy sikernek örvendtek már tavaly is, azonban új truckokkal is lehet találkozni. A kitelepülők már délután három órától kínálták portékáikat a parti sétányon. A résztvevők idén is bíznak abban, hogy sokan látogatnak el a programra.

„Mi tavaly is voltunk, tavaly is nagyon jóra sikeredett ez a rendezvény. Reméljük, hogy idén is ugyanez történik majd. Tavaly sok-sok ember volt kint, sokan ettek, sokan ittak, idén is reméljük, hogy ez lesz.” - mondta Bitó Benjámin, aki a Pizz' Burger Truckkal érkezett.

A tavalyi évben is széles választékkal várták a vendégeket. Ez nincs másképp az idén sem, pulled pork szendvics, burrito, pizz’burger és bbq finomságok is szerepelnek a kínálatban. A desszertek szerelmesei sem maradnak élmény nélkül, ismét ellátogatott Keszthelyre a nagy népszerűségnek örvendő churros és levendula fagyit is lehet kóstolni. Az ételek után minőségi borokkal és sörökkel lehet megalapozni a jó hangulatot. A tavalyi nagysikerű program után több keszthelyi helyszínen is lehetett találkozni a truckokkal.        

„Egy-két városi rendezvényben besegítünk büfékocsikkal, de mint Food Truck Show, második alkalommal jövünk. Nagyon vártuk, tavaly – én azt gondolom – óriási sikere volt a rendezvénynek ahhoz képest, hogy kevés időt tudtunk szánni a szervezésre és a reklámra. Most már nagyon várja Keszthely, sőt, azt hiszem az volt a tapasztalatunk, hogy nagyon sok helyi jött le, és nem csak az itt nyaraló emberek voltak a vendégeink. Úgyhogy nagy erőkkel készültünk, sok tavalyi kedvenccel és néhány újdonsággal.” - tájékoztatott Vad-Horváth Zoltán, a Food Truck Show szervezője.

A közönség idén is választhat kedvencet magának. A legjobb truckokra vasárnap délután 6 óráig lehet szavazni a Food Truck Show honlapján. Az utolsó napon győztest is hirdetnek a helyszínen. A truckok szombaton déltől éjfélig, vasárnap pedig déltől este 9-ig tartanak nyitva.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2021. aug. 16. hétfő 15:26 | Keszthely
A Fish & Chipstől kezdve a nyárson sült malacon át a hazai borokig számos finomsággal várták a vendégeket
| 2020. aug. 14. péntek 20:07 | Keszthely
Megkezdőött a keszthelyi Food Truck Show.
| 2020. aug. 13. csütörtök 14:32 | Keszthely
Az ország mozgó étterme minőségi ételeket és italokat kínál péntektől vasárnapig a Balaton-parton.
| 2020. júl. 13. hétfő 15:19 | Keszthely
A vendégek és a vállalkozók számára is örömet jelentett Keszthely új programja.
| 2019. szep. 24. kedd 17:19 | Keszthely
Vásári és street food ételekkel, valamint zenei programokkal várták két napon át az érdeklődőket.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
06:30
Savaria Filmfesztivál
07:00
Híradó
07:45
MMA film
08:37
Hargita TV
08:57
Savaria Filmfesztivál
09:00
09:30
Savaria Filmfesztivál
10:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.