Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / A gyermekekről szól 2020 Zalakaroson
2020. feb. 13. csütörtök | Zalakaros
A gyermekekről szól 2020 Zalakaroson
2020 a gyermekek éve lesz a Zalakarosi Fürdőben. Az intézményben számos programot szerveznek a családoknak, emellett pedig megújul a fedett Vízipók-csodapók gyermekvilág, a strandi gyermekmedence és egy ifjúsági szállót is kialakítanak. Az év során számos kedvezménnyel várják a fiatalokat és pályázatokat is hirdetnek.

A Zalakarosi Fürdő a gyógyászat mellett kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekekre. Az élményfürdő az ország elsőszámú családbarát komplexuma, emellett pedig egész évben odafigyelnek arra, hogy számos programot kínáljanak a gyerekeknek. A fürdő szoros kapcsolatot ápol a település oktatási intézményeivel is, ahonnan rendszeresen fogadnak gyerekeket, többek között a víz világnapjához kapcsolódóan is.  

„Megtapasztalják a gyógyvíznek, termálvíznek a különböző hatásait, megismerkednek a kezelésekkel. Maguk is fürödhetnek, hogyha kedvük tartja, azonkívül a nyári időszakban, június elején, amíg van több óvodásunk és lehetőségünk van arra, hogy a Vízipók-csodapókban a vízhez szoktatás keretében a gyerekek eljöhessenek a fürdőre.” - tájékoztatott Baloghné Fábos Éva, a zalakarosi Bölcsőde és Óvoda intézményvezetője.

A Zalakarosi Fürdő az idei évben meghirdette a gyermekek évét, erről sajtótájékoztatón számolt be a vezetőség. A projekt értelmében az idén számos családbarát programot szerveznek és kiemelt akciókat, kedvezményeket biztosítnak a gyermekekkel érkezőknek. A gyermekek éve a Zalakarosi Fürdő 55. születésnapjával is összefonódik. Márciustól ugyanis minden héten egy belépőt rejtenek el az öltözőszekrények valamelyikében, ezt a szerencsés megtaláló 55 forintért vásárolhatja meg. Az akciók mellett azonban több beruházásra is sor kerül az idei évben.           

„Ifjúsági szállót fogunk kialakítani az északi fogadóépületünkben, ahol több mint 40 gyerek elhelyezésére lesz majd lehetőség és osztálykirándulásokat is várunk már ide. Emellett fel fogjuk újítani a strandi nagy gyerekmedencénket, amit szeretnénk már a strandi szezonra átadni. Számos gyerekprogrammal várjuk ide egész évben a gyerekeket, jövő héten kezdődik a programsorozat, hiszen csatlakoztunk a nagykanizsai országos fánkfesztiválhoz. Pénteken itt kerül megrendezésre egy Funky Day nevű rendezvény.” - mondta Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója.

A sajtótájékoztatón Novák Ferenc elmondta, Zalakaroson nem csak az ideérkező turisták, hanem az itt élő és tanuló gyermekek is fontosak. A település polgármestere hozzátette, a fiatalok a jövő zálogai, akik számára lényeges a tanulás mellett minél szélesebb körű szabadidős lehetőségeket biztosítani. Novák Ferenc hozzátette, Zalakaroson a turizmus a város lakosságának érdekében működik.

„Természetesen ezek az akciók nem csak a turisták, az ide látogató családok gyermekeire vonatkoznak, hanem a település gyermekeire is. Ezek a célok most találkoztak, hiszen mi is igyekszünk olyan fejlesztéseket megvalósítani, ami a zalakarosi gyerekek érdekeit, lehetőségeit bővítik és szolgálják. Most a fürdő kapcsolódott ehhez a történethez, és természetesen ennek szerves részei a zalakarosi gyerekekre vonatkozó akciók is.” - emelte ki zalakaros polgármestere.

A Zalakarosi Fürdő egy országos pályázatot is hirdet, amelyre olyan alkotásokat várnak, ahol egy család elképzelt zalakarosi nyaralása jelenik meg. Emellett szintén országos pályázat keretein belül hirdetik meg a fürdő kabalafigurájának elnevezését.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

| 2020. már. 4. szerda 16:32 | Zalakaros
A játékelemek mellett a légtechika és a világítás is megújult a beltéri vízivilágban.
| 2021. máj. 7. péntek 18:01 | Zalakaros
A nyitás második üteme várhatóan pünkösd előtt, május 21-én lesz.
| 2020. máj. 29. péntek 15:39 | Zalakaros
Megkezdődött az 55. strandszezon, péntektől látogatható a Zalakarosi Fürdő.
| 2020. feb. 25. kedd 15:36 | Zalakaros
A Nagykanizsai Országos Fánkfesztivál keretében 230 gyermek játszhatott Zalakaroson.
| 2020. jan. 8. szerda 16:48 | Zalakaros
A nemzetközi Fürdőszövetség EuropeSpa Med öt csillagos tanúsítványát vehették át decemberben.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Kukkantó
06:24
Savaria Filmfesztivál
06:26
06:28
Ludovika TV
07:00
Híradó
07:45
Balasport 2023
08:15
Sporttárs
08:51
Savaria Filmfesztivál
09:00
Kukkantó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.