Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Két ütemben nyit Zalakaros, a belső térbe már várják a vendégeket
2021. máj. 7. péntek | Zalakaros
Két ütemben nyit Zalakaros, a belső térbe már várják a vendégeket
Megnyitott a Zalakarosi Fürdő. Az összes szolgáltatás két ütemben lesz elérhető. A mai nyitónapon Podlovics Péter vezérigazgató és Novák Ferenc polgármester személyesen köszöntötte az első vendégeket, akiket ajándékkal leptek meg. A fürdő csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

Az idei első vendéget köszöntötte Novák Ferenc polgármester a Zalakarosi Fürdő részleges újranyitása alkalmából. Ajándékcsomaggal is kedveskedtek a látogatóknak, akik nagyon várták már, hogy újra pihenhessenek az intézményben. Cseke József Nagykanizsáról érkezett a fürdőbe.

„Ez nagy öröm, éppen itt mondtam az igazgató úrnak, hogy nem csak fizikai, ez egyfajta spirituális megtisztulás is egyben egy jó fürdőzés. És nem is beszélve, hogy ez egy nagyhírű, kimagasló, magas színvonalú gyógyfürdő is. Úgyhogy nagy örömmel jöttünk, már nagyon vártuk ezt.”

Folyamatosan érkeztek a vendégek. A jegymegváltásnál a védettségi igazolványt és személyi azonosító iratot is be kell mutatniuk a látogatóknak. A maszkviselés azok számára nem kötelező, akik már beoltatták magukat. Az intézmény népszerűségét is mutatja, hogy az elmúlt 56 év alatt már mintegy 31 millióan látogatták meg. A vendégek kényelme az egész település számára fontos.

„Arra törekszünk, hogy a vendég biztonságban legyen és nem csak a kriminalisztikai részét nézem ennek a történetnek, hanem az egészség részét is. És ezért nem rég aláírtunk a turizmusban résztvevők egy kartát, amelyben igyekszünk beoltatni magunkat és mindazokat a feltételeket megteremteni, hogy a vendégek biztonságban érezhessék magukat. Ez egy nagyon jelentős kezdeményezés, ez egy nagyon fontos dolog.” - ismertette Novák Ferenc polgármester.

Bár egyelőre nem teltházzal működnek, a fürdő vezetősége bízik abban, hogy idén is rekordszámú látogató érkezik hozzájuk. A régió legnagyobb gyermekbarát családi fürdője minden évben sikerrel működött. A járvány miatt 5 hónapos szünet után nyithatta meg ismét kapuit, azonban addig sem tétlenkedtek a dolgozók.

„Igyekeztünk hasznosan, előre tervezett munkálatokat megtenni, illetve még azonfelül is. Mivel nem tudtuk, hogy meddig tart, ezért a pénztárcákkal is nagyon okosan kellett és spórolósan gazdálkodni, de felújítottuk a gyógyászati részeket, a kültéri medencéket, a beltéri medencéket. Ott, ahol egy pár csempe hiányzott, ezeket pótoltuk, vagy éppen csúszásmentesítéseket, tehát ezeket hasznosítottuk. És mindent elkövetünk azért, hogy az ügyfélélményt és az ügyfélkényelmet, szolgáltatások színvonalát tudjuk emelni.”   - osztotta meg Podlovics Péter vezérigazgató.

A fürdő szolgáltatásai közül egyelőre a beltéri élményfürdőt, a gyermekvilágot, a szaunákat, valamint a fedett fürdő gyógy-, és termálvizes medencéit vehetik igénybe a védettségi igazolvánnyal rendelkezők. A nyitás második ütemét május 21-én tervezi az intézmény.

Lendvai Bianka - Keszthely TV

| 2020. máj. 29. péntek 15:39 | Zalakaros
Megkezdődött az 55. strandszezon, péntektől látogatható a Zalakarosi Fürdő.
| 2020. már. 4. szerda 16:32 | Zalakaros
A játékelemek mellett a légtechika és a világítás is megújult a beltéri vízivilágban.
| 2020. feb. 25. kedd 15:36 | Zalakaros
A Nagykanizsai Országos Fánkfesztivál keretében 230 gyermek játszhatott Zalakaroson.
| 2020. feb. 13. csütörtök 16:09 | Zalakaros
A komplexumban számos programot kínálnak idén a családoknak, de beruházások is lesznek majd.
| 2020. jan. 8. szerda 16:48 | Zalakaros
A nemzetközi Fürdőszövetség EuropeSpa Med öt csillagos tanúsítványát vehették át decemberben.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.