+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Vasi lány fejére került a korona
2019. július 11. csütörtök 16:58 - Zalakaros
Vasi lány fejére került a korona
A tanakajdi Becker Vivien nyerte meg az idei Kannavirág szépségkirálynő választást. A zalakarosi versenyre összesen 100 lány jelentkezett, akik három körben mutatkoztak be a zsűri előtt. Idén az ítészek nagy hangsúlyt fektettek az egészséges életmódra is, ugyanakkor a szépség és a fittség mellett fontos volt a versenyzők belső kisugárzása is.

Idén minden eddiginél többen, összesen 100-an jelentkeztek a versenyre. A zsűri több elődöntőn keresztül választotta ki azt a 8 lányt, akik a döntőben mérethették meg magukat. A zsűriben többek mellett Veréb Tamás is helyet foglalt, akinek először volt alkalma részt venni hasonló programon.

„Gyönyörű lányokat kell zsűriznem, igazából ez egy ajándék helyzet. Számomra mindig is a természetesség volt a nyerő, tehát én nagyon szeretem, hogyha – nyilván azon túl, hogy itt minden lány szép sminkben van, hetek óta készülnek erre a versenyre, tehát mindezek mellett nekem az a nyerő, hogyha egy lánynak van kisugárzása.” - mondta az énekes, dalszerző.

A rendezvény műsorvezetője Szabó-Kulcsár Edina volt. A 2014-es Miss World Hungary győztese elmondta, átérzi a lányok izgalmát, hiszen ő is méretette már meg magát ilyen helyzetben. Az egykori szépségkirálynő hozzátette, a versenyen részt vevő lányoknak belső értékekkel is rendelkezniük kell.

„Önmagában nem elég az, ha valaki szép vagy szépen tud menni, rengeteg mindennek, tehát alapvetően minden jó tulajdonságnak meg kell lennie egy lányban. Gondolok itt arra, hogy kedves, aranyos, felhívja a figyelmet különböző dolgokra, társadalmi felelősségvállalás, apró-cseprő dolgokra, ami egyébként a mindennapokban fontos.” - tájékoztatott Szabó-Kulcsár Edina.

Az egészség évének jegyében a szervezők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a sport, mint az egészségmegőrzés egyik eszköze visszaköszönjön a showban, de a lányok értékelésénél is kiemelt szempont volt a fittség. A versenyt komoly felkészülés előzte meg.

„Ruhapróbák, koreográfia, akklimatizálódtak. Megmutattuk nekik Zalakarost, belekóstolhattak a helyi ízekbe, megmutattuk nekik is, hogy Zalakaros valóban minden érzékszervünkre hat. Tényleg egy kicsit összecsiszolódtunk, és tényleg a koreográfiáról, a próbáról szólt. bementünk a fürdőre is, a Zalakarosi Fürdőben felvonultak a lányok, ez minden évben egy visszatérő programelem." - emelte ki Kovács Szabolcs, a Zalakaroti Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A versenyzők három tourban – farmersortban, fürdőruhában és estélyiben mutatkoztak be a zsűri előtt. A korona végül a Tanakajdról érkezett Becker Vivien fejére kerülhetett fel, így ő lett az idei Kannavirág Királynő, és ezzel egy évre a fürdőváros arca.

„Hihetetlenül jól éreztem magam, rengeteg új élménnyel gazdagodtam, tudniillik ez volt az én első szépségversenyem. Remélhetőleg nem az utolsó volt, és gyönyörű város, barátságosak az emberek és biztos, hogy nagyon sokszor vissza fogok ide jönni.” - mondta a 2019-es Kannavirág Királynő.

Az első udvarhölgy és a közönségdíjas, a szokolyai Drága Daniella, a második udvarhölgy pedig a nagykanizsai Wéber Petra lett.                   

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó