+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Parkolók felújítása és hulladékgyűjtők kihelyezése is téma volt
2019. július 9. kedd 16:25 - Keszthely
Parkolók felújítása és hulladékgyűjtők kihelyezése is téma volt
Parkolók felújítása, valamint hulladékgyűjtők és padok kihelyezése volt a fő téma Keszthely 3. számú – a Georgikon és Balogh Ferenc utcák övezete - választókerületének lakossági fórumán. Az eseményen alkalom nyílt a kérdéses területek megvitatására, ötletelésre is. Raffai Róbertné képviselő az eddig elért fejlesztésekről is beszámolt az alkalmon.

A Balogh Ferenc utca 3, 5 és 7 szám alatt található felújított parkolókat mutatta Raffai Róbertné. Az önkormányzati képviselő elmondta, ez a 9.5 milliós beruházás a 2019-es költségvetésből valósult meg, mely egy két éves munkának az eredménye. A 3. számú választókörzetben több fejlesztés is megvalósult az elmúlt időszakban. A Vaszary Kolos utcában az Életfa iskola előtti parkoló 12 millió forintos összegből újult meg. A Balogh Ferenc utca garázssorán lámpát, míg a kereszteződésben a közlekedésbiztonság miatt tükröt helyeztek ki. A Stromfeld Aurél utcában az árokkotrás is az elmúlt öt évnek a munkája. Ezekre mind hosszú időt kellett szánni.

„Figyelnünk kell arra is, hogy úgy kerüljenek ezek beadásra, hogy azért a költségvetés tervezésekor ezzel tudjunk számolni, mert hogyha a költségvetésbe nem kerül be, akkor már nehezebb a beruházást megvalósítani. De szerencsénkre van egy olyan költségvetési tételünk, amire mindig félreteszünk, hogy a beruházás meg tudjon valósulni.” - mondta el a képviselő.

Az eredményekről és a további fejlesztésekről lakossági fórumot is tartottak a 3. számú választókörzetben. Az alkalmon részt vett Nagy Bálint alpolgármester is, aki a hangsúlyozta a problémák megbeszélésének fontosságát.

„Azt tartom, hogy minden önkormányzati képviselőnek fontos, hogy a saját körzetében közvetlen kapcsolatot tartson a választóival, a lakóival. Hiszen ezek alapján a vélemények alapján tudunk valóban olyan döntéseket hozni, amelyek valóban megalapozottak. Érdemi problémákat tudunk jó eséllyel megoldani, ahhoz, hogy egy önkormányzati képviselő, vagy akár polgármester vagy egy alpolgármester is visszacsatolást tud kapni a munkájával kapcsolatban.”

A lakossági fórumon elhangzott, igény lenne a körzetben még hulladékgyűjtők kihelyezésére, padokra és a Vaszary utca 28. előtti parkolók felújítására is. Ez utóbbinak munkálatai hamarosan elkezdődnek.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Szerdán négy karate klubtaggal érkezett Keszthelyre Kőrösi János, aki 15 éve él Skóciában.
 
Az emberi test felépítéséről és működéséről adtak számot a 8. osztályos diákok.
 
Az illegális hulladéklerakó területek felderítése a célja a szervezetnek.
 
A “Magyar Ápolók Napja” alkalmából főigazgatói elismeréseket adtak át a hévízi kórházban.
 
A fizikai jelenségekkel ismerkedhetnek a fiatalok a Balaton Színház Simándy termében.
 
Az egészségügyi szakdolgozókat köszöntötték Keszthelyen Kossuth Zsuzsanna születésnapján.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó