Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Színes programok a Város Napján
2019. jún. 3. hétfő | Keszthely
Színes programok a Város Napján
A Republic, Agárdi Szilvia és Molnár György harmonikaművész is szórakoztatta a közönséget a Város Napján. A Balaton-parton a zenei élmény mellett finom borokkal és gasztronómiai csemegékkel is várták a vendégeket. A hétvégén az időjárás is kedvezett a programoknak.

Cserháti Zsuzsa dalai csendültek fel szombaton a Balaton-parti nagyszínpadon. Molnár György és zenekara már nem először vendégeskedett Keszthelyen, az ismert dalok mellett a Lyra-díjas művész harmonikajátéka is megörvendeztette a közönséget. A város napi programok nem csak a keszthelyiek körében voltak népszerűek.

„Nagykanizsáról érkeztünk, nagyon jól érezzük magunkat, nagyon finom a bor, nagyon sok rendezvény van.” - mondta Kanász László.

A város napi hétvégére a jó idő is megérkezett, így sokan borozgattak, sétálgattak a parton. Idősek és fiatalok egyaránt találtak maguknak szórakozási lehetőséget.          

Egy baráti társaság születésnapot ünnepelni érkezett a városba. A finom nedűk mellett a színes programkavalkádba is belekóstoltak.

„Esztergomból érkeztünk, nagyon jól érezzük magunkat. A barátnőnk szülinapját ünnepeljük és a Balatont választottuk bulizási célpontnak.” - tájékoztatott Kovács Erzsébet.

Vasárnap este a zenepavilon színpadán Agárdi Szilvia szórakoztatta a közönséget. A rezi énekesnő a feldolgozások mellett saját dalokat is elénekelt a Város Napján.

„Itthon lenni mindig nagyon-nagyon különleges, mert itt vannak a régi barátok, régi ismerősök, és mindig olyan jó érzés, hogy amikor lejövök itt a színpadról, akkor mesélünk egymásnak sztorikat, hogy mi volt 10 évvel ezelőtt vagy 15 évvel ezelőtt, és egészen nagyokat tudunk nevetni ezen.” - emelte ki az énekesnő.

A város napi programsorozatot a Republic koncertje zárta. Az együttes egyenesen Torontóból érkezett Keszthelyre, ahol a rajongókat a régi, ikonikus dalok mellett új nótákkal is megörvendeztették.          

„Reggel 4 órakor felültünk egy repülőgépre, ott aludtunk, ott éltünk. Eljöttünk Varsóig, Varsóban sajnos 2 órát késett a gép, azért csúszunk egy kicsit. Varsóból eljöttünk Budapestre, ott már várt a buszunk, akkor be, és akkor most itt vagyunk.” - tájékoztatott Boros Csaba, a Republic zenekarvezetője.

Vasárnap este zsúfolásig telt a nagyszínpad előtti tért, a Republic koncertjére nem csak Keszthelyről, hanem számos más településről érkeztek. A város napi programkínálatban mindenki találhatott magának kedvére valót.

Regman Karola - Keszthelyi TV

 

 

| 2024. jún. 4. kedd 19:15 | Keszthely
Mintegy negyven versenyző ült asztalhoz vasárnap Keszthely Város Sakkbajnokságán.
| 2024. jún. 3. hétfő 19:15 | Keszthely
A település első írásos említésének évfordulóján az idén is átadták a városi kitüntetéseket.
| 2024. jún. 3. hétfő 19:15 | Keszthely
Keszthely testvértelepüléséről, Batumiból érkezett táncosok és énekesek szórakoztatták a közönséget.
| 2024. jún. 3. hétfő 19:15 | Keszthely
Kozma Orsi és a Compact Disco szórakoztatta a közönséget, de gyerekprogramok is voltak a hétvégén.
| 2024. máj. 30. csütörtök 19:15 | Keszthely
8 Keszthely és környéki étteremben színesítik az étlapot a Festetics család nevéhez köthető ételekkel.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:52
Vajtó és a világ
19:43
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:52
Vajtó és a világ
22:43
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.