+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megújult honlap, bővülő műsorsugárzás
2019. január 29. kedd 17:18 - Keszthely
Megújult honlap, bővülő műsorsugárzás
Megújult a Keszthelyi Televízió honlapja. A kor igényeinek megfelelően modernebb szerkezet és optimálisabb megjelenés jellemzi a tvkeszthely.hu oldalt. 2001 óta van jelen a televízió a világhálón. Legutóbb 2010-ben újult meg a portál. További újdonság, hogy a Keszthelyi Televízió műsora látható lesz a Telekom IPTV szórásában is.

Az új formátum mellett letisztult stílus, új színvilág és átláthatóbb tartalom várja a böngészőket. Továbbra is naponta frissülő hírekkel és videókkal jelenik meg a portál. A honlap szerkezete modernebb lett és bármilyen eszközön, akár mobiltelefonon, táblagépen is optimális megjelenést biztosít, egyszerűen lehet navigálni és könnyen olvashatóak a hírek.

„Aki most rákattint a tvkeszthely.hu honlapra, az megújult külső mellett megtalálja az új híreinket, böngészhet a régi híreink között, illetve a Balatoni Krónikát is virtuálisan lapozhatja. Fontos elmondani, hogy az új honlapon hirdetéseket is el tudunk helyezni” - nyilatkozta a televízió ügyvezető-főszerkesztője, Sámel József. 

A honlap mellett a műsorszórásban is előre lépett a televízió. Műsora felkerült a Telekom IPTV csatornái közé. Ennek köszönhetően 21 településen lesz látható a Keszthelyi TV a Telekom szórásában. A szerződéskötés és az ehhez szükséges technikai fejlesztés megtörtént. Jelenleg a pórbaüzem zajlik. Az indulás időpontja már csak a szolgáltatótól függ.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
 
A hétvégén hidat és buszmegállókat avatták, valamint átadták a felújított óvoda udvart is.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó