+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nemzetközi repülősnap Zalakaroson
2014. június 30. hétfő 10:40 - Zalakaros
Nemzetközi repülősnap Zalakaroson
Célunk, hogy egyrészt kiszolgáljuk a város szállodáit, és a hozzánk látogató turistákat, másrészt, hogy fellendítsünk ezzel egy új turisztikai ágazatot! - mondta Orbán Gyula a zalakarosi repülős napon.

A Zalaegerszegi Motorosrepülő Klub és a zalakarosi repülőtér bérlője az Aviado Kft. közreműködésével szombaton 20 lengyel, cseh, német és magyar ultrakönnyű kisrepülőgépből álló repülő kötelék landolt a zalakarosi fürdőváros repülőterén. A 40 főből álló vendégeket a repülőtér személyzete vendégül látta frissítőkkel és kávéval, majd ezután az egész csapat pár órát a zalakarosi fürdőben töltött, és a kellemes délután után röviddel 7 óra előtt a gépek felszálltak, hogy folytassák Magyarország kerülő útjukat, nyilatkozta Zsuppányi Zoltán a repülőtér vezetője.

A vendégek nagy megelégedéssel beszéltek a repülőtér állapotáról, a kedves fogadtatásról és a fürdőben kapott szolgáltatásokról.

A szombati nap repülési üzemét Nagy Ernő légiforgalmi tájékoztatással koordinálta, ezzel segítve a kötelékek biztonságos leszállását és felszállását.

A repülőtér bérlői azt a célt tűzték maguk elé, hogy a fürdővárost népszerűsítsék a külföldi, illetve hazai repülő klubokban is, és felhívják a figyelmet a kisgéppel rendelkezők széles táborának, hogy Zalakaros és környéke egy igazán repülőbarát környék. A környező országokban ca. 12 000 olyan magán vagy klub tulajdonban lévő repülőgép van, amelyik a Zalakarosi repülőtéren leszállhat. Célunk, hogy egyrészt kiszolgáljuk a város szállodait, és a hozzánk látogató turistákat, másrészt, hogy fellendítsünk ezzel egy új turisztikai ágazatot! - mondta Orbán Gyula a klub elnöke.
 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az igazi tanévkezdési roham általában, így idén is augusztus végéhez közeledve várható az üzletekben.
 
Már lehet regisztrálni az ingyenes képzésekre Keszthelyen.
 
Az idei szezonban sem történt kirívó bűncselekmény sem a strandon sem a város többi részén.
 
A Fejér György Városi Könyvtár igazgatója a legmagasabb szakmai elismerést vehette át.
 
Elkészült a Keszthelyi TV és a Balatoni Krónika kampányszabályzata.
 
5 országból több mint 80 versenyző érkezett a keszthelyi eseményre.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó