+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megnyílt a Télikert
2014. december 15. hétfő 16:17 - Keszthely
Megnyílt a Télikert
A balatoni borok és a tó menti vendéglátás népszerűsítése és színesítése is a célja Luca napján megnyílt Télikertnek. A keszthelyi borbisztró a téli időszakban kívánja folytatni a balaton-parti fröccsterasz szellemiségét. A Bezerics család által üzemeltetett vendéglátó helyek az elmúlt egy évben megalakult Balatoni Kör tagjaként kívánják a magyar tenger értékeit propagálni.

 Minden a borról és a Balatonról szól a Télikertben. A borbisztró egyedi és különleges dizájnnal kívánja a téli időszakban is továbbvinni a nyáron megnyílt Fröccsterasznak az értékeit.

"A Balaton adottságait egyre többen ismerik fel és mellette a szolgáltató szektorban egy nagyon aktív együttműködés kialakult, amineka neve Balatoni Kör." - mondta el Bezerics Dániel üzemeltető, aki tagja a körnek és célja, hogy Keszthely is aktív részese legyen a tó vérkeringésének. 

A Balatoni Kör szimbolikája és tagjainak borai is megtalálhatóak természetesen a Télikertben. Az üzemeltető Bezerics család nagyon jó kapcsolatot ápol a badacsonyi Laposa Pincészettel, melynek borait szintén meg lehetett kóstolni a bisztróban. A neves pincészet borásza, Laposa Zsófia szerint egy hangulatos, nagy hiányt pótló hely nyílt meg Keszthelyen.
A Télikert mindenkit szeretettel vár, de elsősorban az érettebb 26-27 éves kor feletti kulturált borfogyasztást kedvelő közönséget szólítja meg.

Péntekenként élőzenével, szombatonként pedig kicsit görbébb estékkel várják a vendégeket a bisztróban. Januártól pedig matinéval és finom ételekkel bővül a kínálata a Télikertnek.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó