+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bográcsra fel!
2015. június 10. szerda 14:54 - Balatongyörök
Bográcsra fel!
Tizenhárom főzőcsapat ragadott fakanalat a balatongyöröki Háromlábú fesztiválon. A Szépkilátó festői környezetében másodízben gyúltak fel a szabadtéri tüzek. A tavalyi verseny mezőnyének több mint a háromnegyede visszatérőnek számít. Balatongyörökön számos nyári programmal várják a vendégeket: a borfesztivál mellett, a Jazzfieszta a fő rendezvénye a községnek.

 Birkagulyás, marhapörkölt, és sok más ízes étel készült a bográcsokban. A Háromlábú fesztiválra még Szlovákiából is érkeztek. A koloni csibészek autentikus ruházatban és felszereléssel készítették ételeiket. A társaság nagyon jól érezte magát.

A bográcsban főzés nem csak az étel elkészítését jelenti, hanem igazi szórakozás.
A jó társaság és a közös élmény adja meg a bográcsban készült étel valódi utánozhatatlan aromáját. Elsősorban a férfiak hódolnak ennek a szenvedélynek, kellő mennyiségű hűsítő ital társaságában.
Míg a bográcsban rotyogtak a fenséges falatok, addig a sümegi Deresedő Wild Gerlicék zenéltek. A szervezők a könnyűzenén kívül még operett és musical slágerekkel szórakoztatták a Szépkilátóhoz látogató vendégeket.
Balatongyörökön már tavasszal színes programokat szerveztek, de most a nyárral kezdődik az igazi nagyközönségnek szánt szórakozás a borfesztivállal és a Jazzfiesztával.

A határon túli és vendégcsapatok mellett természetesen helyiek is fakanalat ragadtak a Háromlábú fesztiválon, melyet második alkalommal rendeztek meg Balatongyörökön.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Georgikon Udvarán köszöntötték az őszt.
 
Elismerték a nyugdíjas pedagógusokat és köszöntötték a pályakezdőket a Városházán.
 
Jövő héten változatos sportprogramokkal várják az érdeklődőket.
 
32. alkalommal rendezték meg a Vajda Napokat.
 
A 2019 februárjában megkezdett beruházást 103 millió forinttal támogatta a Kisfaludy-program.
 
Tavalyhoz képest 10, akár 20 %-kal is magasabb lehet idén a dió ára az országban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó