+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Kreativitás, művészet minden mennyiségben
2015. július 20. hétfő 13:05 - Keszthely
Kreativitás, művészet minden mennyiségben
Jobb agyféltekés nyitott festészeti műhelyben tanulhatnak rajzolni azok a fiatalok, akik érzik magukban a kreativitást. Barta – Molnár Imola, művészeti pedagógus ötlete nyomán szervezték meg a Párizsi udvar kertjében a mini művészeti tábort. Egészen július 20-ig mehetnek délutánonként a gyerekek, hogy kipróbálhassanak különböző képzőművészeti technikákat.

Néhány perces gyakorlás után ilyen hatalmas buborékokat tudtak eregetni a levegőbe a gyerekek. Belemártották a botokra kötött zsinórokat a szappanos vízbe és már képződtek is a hatalmas színpompás buborékok.
A nyitott festészeti műhelyben nem csak ezt próbálhatták ki a gyerekek, hanem lehetőségük volt az agyagozás technikájának elsajátítására is, vagy akár a matricás üvegfestésre is. Barta Molnár Imola, művészet pedagógus ötlete volt a nyári festészeti műhely.
Az alkotás öröme együtt jár a kreativitás szabadságával. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő képzőművészeti technikát. Cziklin Anett az ikonfestéssel kísérletezik. Egy cserszegtomaji szakkörön ismerkedett meg az ikonokkal.
A nyitott festészeti műhely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kipróbálják magukat és felfedezzék a bennük rejlő művészt. A Művészház a művészetért Egyesület ősszel is szervez majd foglalkozásokat.
Ezekre a programokhoz 9 éves kortól lehet csatlakozni. A művészet pedagógus tapasztalata szerint gyerekkorban, még az általános iskola előtt tudják a kicsik a leginkább előhívni a bennük rejlő kreativitást. A Párizsi udvar festészeti műhelyébe még 20-ig lehet menni délutánonként 2 órától.

Keszthelyi Televízió - Szabó Csilla
 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Deák Ferenc és Bercsényi utcák közti szakasz az érintett.
 
Kele hétfő hajnalban tért vissza fészkébe. Kedden már újabb hím tűnt fel a templom tornyán.
 
Uhlár Mónika coach, életvezetési tanácsadó tartott nyílt napot a Harmónia Házában.
 
Egy zalai fiatalember életmentő műtétjére ajánlották fel a teremlabdarúgó kupa nevezési díját.
 
A Vince-napi pincetúrán több borászt is meglátogattak a szakemberek és az érdeklődők.
 
A Magyar Zene Házában vehette át az elismerést az intézmény vezetése.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár