+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Természetgyógyász Nap
2015. november 10. kedd 12:08 - Keszthely
Természetgyógyász Nap
Az idén is a Balaton Színházban rendezték meg a Természetgyógyász Napot, immár hetedik alkalommal.A kiállítással egybekötött rendezvényen előadások keretében ismerhették meg az érdeklődők a zene, a mozgás jótékony hatását és a természettudományos alapokon nyugvó új medicinát.

A hetedik alkalommal megrendezett Természetgyógyász Napon közel húsz kiállító mutatta meg a természet kincseit a Balaton Színházban. Minden korosztály érdeklődve érkezett a rendezvényre. Egyre többen kíváncsiak a természetes anyagok használatára, ezt igazolják az évek - mondta Csengei Ágota.  A kiállítók, termékbemutatók, kóstolók mellett tanácsokat is kaptak akik ellátogattak a rendezvényre.

Megismerkedhettek a jobb agyféltekés rajzolással, a zeneterápiával és útmutatót kaptak a boldogsághoz is. A mozgásra vágyók sem maradtak lehetőség nélkül.  Kipórbálhattaák a jógát, az Aviva tornát is. Különböző masszázs formákat is ki lehetett próbálni, így a gerincregeneráló masszázst, nyakmasszázst és a hangtálmasszázst is.

A rendezvény sikerét igazolta, hogy már a délelőtti órákban nagyon sokan voltak. Akadt olyan látogató, aki még nem l járt a Természetgyógyász Napon, de egy szombati kikapcsolódásnak gondolva ellátogatott.

A november 7-i rendezvény nem csak jó kikapcsolódást nyújtott az érdeklődőknek, hanem sok-sok útmutatást is adott a természetességet kedvelőknek, a természetes anyagokat használóknak.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár