+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Háromlábú fesztivál
2017. június 13. kedd 10:16 - Balatongyörök
Háromlábú fesztivál
Az idén az ország északi részéből is érkeztek a balatongyöröki Háromlábú Fesztiválra. Ízletesebbnél Ízletesebb bográcsételek készültek a település legszebb részén, a Szépkilátónál június 10-én.

Nem kellett zene nélkül készülődni a balatongyöröki főzőverseny résztvevőinek. A hangulat és a jó idő biztosítva volt a bográcsos ételek idei fesztiválján. Lelkesen jöttek főzőcsapatok az ország minden részéből, hogy ízletes ételeikkel bebizonyítsák: csapatban mindig, minden jobban sikerül.

A messziről jött versenyzők vadpörköltet készítettek. Miskolci,egykori egyetemisták szerveztek maguknak egy találkozót a versenyen, s nagyon jól érezték magukat.

A pünkösdi szezonnyitó utáni első nagy turista vonzó rendezvényt Balatongyörökön 4. alkalommal rendezték meg. A szervezők úgygondolták,hogy a nyári szezon programjainak nyitásaként remek alkalom egy főzőverseny- mondta Villányi Éva főszervező, a Bertha Bulcsú Művelődési Ház igazgatója.

A két tagú zsűri folyamatosan kóstolta az elkészült ételeket. Volt provanszi finomság, igazi marha, vad és sertéspörkölt. A pacal sem hiányzott a bográcsos ételek közül. A  csapatok örültek az értékelésnek,de az igazi értékelés a közönségé volt. Mindegyik csapat étele hamar elfogyott,bizonyítva,hogy jól sikerültek a szabadban főtt ételek.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Jubileumi kiállítással ünnepelnek.
 
Keszthelyen is bemutatták Maja Lunde siker könyvét.
 
A Zala Megye Díszpolgára címet ebben az évben Rátóti Zoltán Jászai-díjas színművész kapta meg.
 
8. alkalommal szervezték meg a Burgonyakutatási Központ Burgonyanapját Gyenesdiáson.
 
Termények, kisállatsimogató és a 109 éves gőzgép is várta az érdeklődőket a hétvégén.
 
Az Aranykorúak Társasága 5. alkalommal szervezett szüreti mulatságot Alsópáhokon.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó