+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Márki-Zay Péter Keszthelyen
2023. november 27. hétfő 12:49 - Keszthely
Márki-Zay Péter Keszthelyen
A Mindenki Magyarországa Mozgalom, és a Mindenki Magyarországa Néppárt alapítója és elnöke a KÉVE irodában tartott fórumot. Elmondása szerint az országjárásának célja, hogy felhívja a figyelmet az önkormányzati és az európai parlamenti választásokra.

Márki-Zay Péter elmondása szerint a Mindenki Magyarországa Mozgalom után azért volt szükség egy párt megalapítására is, mert 2024-ben Európa Parlamenti választás lesz, ami csak a pártok terepe. Nem titkolt céljuk az Európai Néppárthoz való csatlakozás is.

„Európai Uniós választás van, ahol csak pártok vehetnek részt, ezért a Mindenki Magyarországa Mozgalom tagjaiból most megalapítottuk a Mindenki Magyarországa Néppártot, és hálistennek sok új tag is jelentkezett. Másrészt önkormányzati választások is vannak, én Hódmezővásárhelyen elsősorban a polgármesteri és városvezetési tevékenységekre fókuszálok, de a Mindenki Magyarországa Mozgalom a civileknek, illetve a tisztességes, becsületes, helyi lokálpatriótáknak fog segíteni ezen az önkormányzati választáson.”

Márki-Zay szerint az ellenzék véleménye megoszlik arról, hogy melyik pártot támogassák, azt javasolja, hogy minden helyen egy lokálpatrióta, egy pármentes csapattal induljon, amiben lehetnek különböző párttagok, de pártlogók ne legyenek.

A sajtótájékoztató és fórum házigazdája Molnár Tibor, a KÉVE alelnöke volt. A Mindenki Magyarországa Mozgalom alelnöke szintén a helyi civilek összefogását emelte ki, mint legfontosabb feladat az ellenzék számára.

„A mai fórumnak több célja is lett, elsődlegesen az országjárás, ami a Mindenki Magyarországa Néppártot megismerteti, Márki-Zay Péter, járja az országot, elmondja az elképzeléseinket. A másik pedig, hogy felhívjuk a figyelmet az önkormányzati választás fontosságára, arra, hogy a patrióta civileknek nagyobb szerepet kell kapniuk a helyi politikában.”

A Mindenki Magyarországa Néppárt szerint ebben az időszakban nem a pártpolitika az elsődleges az embereknek, de minden helyen folyamatosan bővül a párt, amit sikernek könyvelnek el.

Pelikán Péter - Keszthelyi Tv

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
Új kamarakiállítás várja az érdeklődőket a Balatoni Múzeumban.
 
A Hévízi-tó alatti műtárgytól számított 500 méter hosszú csatornaszakaszon fogási tilalom van.
 
A nyomvonal érinti többek között a Keszthelyi-hegységet, a Kis-Balaton és a Hévízi-tavat is.
 
Az érdeklődő szülők hamarosan tájékoztatást kapnak az óvodai jelentkezés lehetséges módjáról.
 
A csaknem 900 oldalas alkotás 252 év helyi sportsikereiét tartalmazza 28 sportágban.
 
“Régészeti felfedezések bibliai tájakon” címmel indult útjára egy új sorozat a Balaton Színházban.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus