Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Országos elnökségi tag lett a keszthelyi politikus
2016. szep. 28. szerda | Keszthely
Országos elnökségi tag lett a keszthelyi politikus
Keszthelyt és a Nyugat-Dunántúl egészét is képviselni fogja az Együtt országos elnökségi tagjaként Molnár Tibor. A kedden tartott sajtótájékoztatón a keszthelyi politikus jövőbeni terveiről beszélt. Kiemelte, az egyik legfontosabb a kormánnyal nem szimpatizáló, de a régi baloldalra sem voksoló szavazók megnyerése, ehhez pedig demokratizálásra, jóléti fordulatra, oktatási szemléletváltásra és nyugatos politikára van szükség.

„Ez nem csak számomra megtiszteltetés, és nem csak az én eredményem. Ez nem jöhetett volna, hogyha ez a kitűnő keszthelyi választókerületi csapat nincsen mögöttem, akik óriási munkát végeztek az elmúlt három évben azért, hogy a párton belül Keszthelyt úgy emlegessék, mint az egyik legaktívabb vidéki, és országos szinten is az egyik legaktívabb szervezetet.” - emelte ki a választókerület munkáját Molnár Tibor.

A keszthelyi politikus országos elnökségi tagként az Együtt szervezetének megerősítését és kiterjesztését tűzte ki célul. A kedden tartott sajtótájékoztatón elmondta, fontos, hogy a 2018-as választásokig azokat a szavazókat is meg tudják szólítani, akik sem a jelenlegi kormányt, sem pedig a régi baloldali pártokat nem támogatják. E mellett a korrupcióellenes küzdelmet is szeretné folytatni, valamint a saját szakterületéhez kapcsolódó témákban is segíti majd immár nem csak a helyi, de az országos párttevékenységet is.

„Az elnökségen belül elsősorban azokat a szakterületeket szeretném képviselni, amikben kompetens vagyok. Az egyik a nemzet- és emlékezetpolitika, történelemtanárként, történészként mindenképpen fontosnak tartom ennek a következetes végig vitelét, illetve az ökopolitika. Ebben a témában pedig jelenleg doktori tanulmányokat folytatok, tehát azt hiszem, hogy némi rálátásom van a témára.” - számolt be a terveiről Molnár Tibor.

A keszthelyi választókerületi elnök 3 éve tagja a helyi Együttnek. A korábbi tisztújításon is indult már, akkor azonban nem sikerült bekerülnie az elnökségbe. Most Dr. Komáromi Zoltán megüresedett helyét pályázta meg sikerrel. Jelenlegi mandátuma 2017 februárjáig tart, Molnár Tibor azonban reméli, hogy munkájával a jövőben is rászolgál majd a küldöttgyűlés bizalmára. Hangsúlyozta, hogy helyi és országos szinten is azért fog dolgozni, hogy az Együtt egy meghatározó ellenzéki párt legyen a 2018-as országgyűlési választásokon.  

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2022. okt. 19. szerda 19:03 | Keszthely
Együtt imádkozták a rózsafüzért a Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplomban a Ranolder iskola tanulói.
| 2016. máj. 19. csütörtök 15:51 | Keszthely
Az oktatási koncepció, az egészségügy és a közmunkaprogram is téma volt tegnap.
| 2016. már. 15. kedd 14:10 | Keszthely
Szigetvári Viktor pártelnök: 168 évvel a forradalom után a szabadság ügye rosszul áll.
| 2015. dec. 9. szerda 14:31 | Keszthely
A korrupcióellenes tevékenység előretolt helyőrségének titulálták a párt új helységét.
| 2015. szep. 18. péntek 18:32 | Keszthely
Az őszi politikai szezon kezdetén járja az országot az Együtt – a Korszakváltók Pártja.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.