+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Moziest és szerelmi bájital
2023. május 15. hétfő 16:16 - Cserszegtomaj
Moziest és szerelmi bájital
Véget ért az idei Szerelmes Kalandtúra. A program témája a természet volt, ezzel kapcsolatos feladatokat kellett teljesíteniük a résztvevőknek. A záró eseményre 23 pár regisztrált, azonban 67-en vették át az igazolófüzetet és teljesítettek több-kevesebb feladatot. A esős időjárás miatt a nyereménysorsolást a cserszegtomaji Kultúrházban tartották.

Folyamatosan érkeztek a párok a Szerelmes Kalandtúra utolsó programjára. Mindannyian hoztak magukkal egy fűszernövényt, ez volt ugyanis a játék nevezési díja. Az asztalon gyűltek a rozmaringok, menták és citromfüvek. Az idén 67 igazolófüzetet vettek át az érdeklődők, 30 pár biztosan részt vett a kalandozásban. 9 pár mind a 10 feladatot teljesítette, és 5 új játékossal bővült a csapat.          

„Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat a kalandtúra során. Igazából változatos feladatokban vehettünk részt. A legjobban a kenutúra tetszett, illetve a láncreakció, mivel a környéket is jobban megismerhettük.” - mondta egy résztvevő, Nagy Dóra.

A Szerelmes Kalandtúra résztvevői szívesen osztják meg a különböző feladatok teljesítéséről készült fotókat. Nagy népszerűségnek örvendett a szerelmi bájital készítése, ezeknek a receptjeit is közzétették a párok. Mentalikőr, aszalt barackos-áfonyás pálinka is szerepelt a repertoárban. Közös sportprogramokat is szerveztek, jógáztak, íjászkodtak, falat másztak. Sokan vállalkoztak arra is, hogy dalban mondják el szerelmi vallomásukat, de a moziest is örömet okozott a résztvevőknek. Emellett egykori gyerekkori képeiket is újrafényképezték.

„Folyamatosan kaptuk a pároktól a fényképeket. Ebből is látszott, hogy mindenki készíti a fotókat, játssza a feladatot és részt vesz a kalandtúrán. Nagyon sok igazolófüzetünk elfogyott az idei évben, és sok pár el is kezdte a kalandtúrát, a résztvevők pedig eljöttek most a záró rendezvényünkre. Több új párunk is jött, akik idén első kalandtúrások, és még mindig vannak olyan párjaink is, akik a legelejétől kezdve a kalandtúra részesei.” - emelte ki a Szerelmes Kalandtúra szervezője, Bögös-Andor Viktória.

A kalandtúra 9 éve zajlik Keszthelyen. A záró rendezvényen mindig megjutalmazzák a párokat. Azok, akik legalább hét feladatot teljesítenek, részt vettek a nyereménysorsolásban, a 10 feladatot teljesítő párok pedig külön jutalomban részesültek. A nyereményeket elsősorban helyi vállalkozók ajánlották fel, bor, wellness pihenés, belépőjegy, ajándékcsomag és sütemény is szerepelt a repertoárban. A kalandtúra folytatódik, a következő eseményre is várják a játékos kedvű párokat.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Híradó Plusz vendége: Lengl Zoltán állami főépítész
 
Az eseményt hagyományteremtő szándékkal hívták életre.
 
A Promenád Kávéház fügés-diós szaloncukra az első,a Sütibolt meggyes-marcipános kreációja a harmadik lett
 
Kilencedik alkalommal jelent meg a régióban méltán népszerű iadvány, tizenkilenc szerző írásai olvashatók
 
A bőséges csapadéknak köszönhetően az elmúlt nyolc napban 6 centiméternyit emelkedett a vízállás.
 
Kétmillió forint értékben ajánlott fel tartós élelmiszert a rászorulóknak egy keszthelyi vállalkozás.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus