+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Elindult a Szerelmes Kalandtúra
2023. március 13. hétfő 16:40 - Keszthely
Elindult a Szerelmes Kalandtúra
Újra elrajtolt a Szerelmes Kalandtúra. A résztvevő párok az Erzsébet-ligetben vehették át az útleveleket. A program ezúttal Keszthely természeti értékeit állítja a középpontba, így eköré csoportosulnak a feladatok is. A program célja, hogy a párok minőségi időt töltsenek együtt.

Kenutúra a Diás-szigetre, közös faoltás, gyógynövénylikőr készítése. Csak néhány az idei Szerelmes Kalandtúra feladatai közül. A Házasság hetéhez kapcsolódóan 2015-ben indult útjára a játékos program, amely egyre népszerűbb a párok körében.

„Mi már a kezdetek óta benne vagyunk, és minden évben nagyon várjuk, hogy újra elkezdődjön ez az időszak. Akár télen, akár tavasszal volt, mindig nagy lelkesedéssel csináltuk. Ugyan sokszor kevés időnk jutott rá, de mindig szorítottunk időt, hogy a feladatoknak egy részét legalább megcsináljuk. Azért tartjuk fontosnak, mert ez a pár hónap, amíg tart ez a kis feladatsor, jobban oda tudunk figyelni egymásra.” - mondta egy résztvevő, Kissnè Börczi Nikoletta.

A játék során a párok 10 feladatot kapnak. A teljesítést pecséttel vagy fényképpel tudják igazolni. Ahhoz, hogy részt vegyenek a nyereménysorsoláson, 7 feladatot kell teljesíteniük május közepéig. A kalandtúrához folyamatosan lehet csatlakozni, ehhez csak az útlevelet kell felvenni.

„Próbáltunk vegyesen válogatni feladatokat, hogy mindenki találjon kedvére valót. Sok feladatot a természetben vagy ahhoz kapcsolódóan alakítottunk ki, lesz kirándulás is, és kint töltött közös idő. Illetve olyan programokat is, feladatokat is kitaláltunk, amit otthon meg tudnak oldani kettesben a párok. Tehát csakis az ők saját időbeosztásuktól függ.” - emelte ki a szervező, Bögös-Andor Viktória.

A Szerelmes Kalandtúrának facebook oldala is van, itt rengeteg információt, segítséget tesznek közzé a szervezők. A program zárását május 14-én tartják a Nagymezőn, erre minden résztvevőt szeretettel várnak.    

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Híradó Plusz vendége: Varga József edző.
 
A beruházás várhatóan május végén fejeződik be.
 
A területet százméteres sugarú körben lezárták a rendőrök.
 
A szervezők havonta hívnak el helyi előadókat, hogy bemutassák motivációjukat.
 
A katasztrófavédelem kéri a lakosságot, hogy a tavaszi égetéseknél körültekintően járjanak el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus