Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Irány az Ugrifüles!
2016. okt. 14. péntek | Keszthely
Irány az Ugrifüles!
Diridongó zenebölcsi, angol nyelvoktatás, bel- és kültéri játszótér, bababutik, valamint számos más játékos és hasznos dologgal várja vendégeit az Ugrifüles Családi Napközi, Játszóház és Képességfejlesztési Központ. A keszthelyi családi vállalkozás nyílt napot tartott ma, hogy széles körben bemutassa szolgáltatásait. A kiscsoportos napközi olyan népszerű, hogy hosszú várólista van, de a játszóházra és más foglalkozásokra bármikor szívesen várják a gyerkőcöket és szüleiket.

A gyerekek szüleikkel együtt ismerhették meg a játékos énekeket, mondókákat a zenebölcsiben. Az új résztvevők mellett visszatérők is élvezték a programot, Joós Adél és kislánya, Mia két éve látogatják az Ugrifüles különféle foglalkozásait.

„Itt vagyunk, éneklünk, játszunk és aztán utána lehet csúszdázni, lehet főzőcskézni, mindenféle játékkal játszani, hintázni beltéren, télen ez szerintem különösen jó, hogy nem kell hideg szélbe, esőbe kinn hintázni, itt is lehet, úgyhogy mi nagyon szeretjük ezt a helyet.” - vélekedik az anyuka. 

A Családi Napközi, Játszóház és Képességfejlesztési Központ többek közt még például Helen Doron foglalkozásokat is tart. Az ugrifülest családi vállalkozásként indították el még 2013 tavaszán. Két uniós projekt segítségével építették fel a kis birodalmat. Az üzemeltető házaspár úgy tapasztalta, szükség van az ilyen szolgáltatásra Keszthely térségében.

„Egy felmérést készítettünk a térségről, hogy mennyire van jelen itt ez a szolgáltatás, mennyi kiscsaládos él, mennyien vennék igénybe magát a családi napközit. Azért is vágtunk ebbe bele, mert azt láttuk, hogy nagyon kevés az ilyen hely, az állami bölcsödén kívül nincs is más.” - mondta el Szűcs László, a játszóház vezetője. 

Az ugrifüles családi napközije a gyermekek napközbeni ellátásának egy formája, mint pl. az óvoda vagy bölcsőde. Annyi különbséggel, hogy itt a gyermekek létszáma maximum hét fő. Ezért kifejezetten alkalmas olyan apróságok számára, akik nagyobb figyelmet igénylenek. Jelenleg ide hosszú várólista van, de a különböző foglalkozásokon, játszóházakon bárki, bármikor részt vehet.

Cserbenka Dóra, napközi-vezető: „Rengeteg új foglalkozásunk fog indulni. Például indítunk egy baba jelnyelv tanfolyamot egészen pici, hat hónapos korú babáknak, indítunk egy református hittanfoglalkozást, illetve folyamatosan működik nálunk a Helen Doron angol és a Diridongó zenebölcsi foglalkozás.”

Az Ugrifüles napközijéről és a különféle programokról további részletek az ugrifules.com oldalon találhatóak.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV 

 

| 2023. júl. 13. csütörtök 17:16 | Keszthely
30 gyermek nyert betekintést a kulisszák mögé a Keszthelyi Televízióban.
| 2017. nov. 15. szerda 15:42 | Gyenesdiás
Zenebölcsivel várták az érdeklődőket a Varázshangok Játszóház terapeutái Gyenesdiáson.
| 2020. jan. 29. szerda 16:35 | Keszthely
Legutóbb farsangi játszóházat rendeztek az intézményben, ahol álarcokat készíthettek a résztvevők.
| 2019. nov. 26. kedd 15:58 | Cserszegtomaj
A Cserszegtomajért Hagyományőrző Egyesület 5. alkalommal szervezett adventi kézműves játszóházat.
| 2019. máj. 21. kedd 15:27 | Gyenesdiás
A gyermekfoglalkoztató és játszóház a kicsiktől a nagyobbakig mindenkinek nyújt szórakozási lehetőségeket
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
20:00
Objektív
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.