Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Véget ért a Szerelmes Kalandtúra, de lesz folytatás!
2016. feb. 15. hétfő | Keszthely
Véget ért a Szerelmes Kalandtúra, de lesz folytatás!
Szerelmes levél, mozizás, randevú, napi ölelés – ilyen feladatokat kellett teljesíteni a Szerelmes Kalandtúrán. A házasság és párkapcsolat ápoló program lényege, hogy időt szakítsanak egymásra a párok. A kalandtúrában keszthelyi cukrászdák, a Festetics kastély, a Balaton Színház és a hévízi mozi is programokat kínált. A 105 felvett útlevélből végül 24-et adtak le a szervezőknek, akik tegnap sorsoltak értékes nyereményeket a résztvevők között a Balaton Színházban.

Ifjú pároknak ötlet, kisgyerekeseknek „alibi”, kirepülő gyerekeseknek emlékeztető, időseknek reneszánsz. Így foglalható össze a Szerelmes Kalandtúra. Január elejétől kezdve lehetett felvenni az útleveleket és teljesíteni a feladatokat. A társasjátékozás, séta, vagy családi naptár készítésében nagyon aktívak voltak a párok. Olexa Imre és felesége 42 éve házasok. Örömmel csatlakoztak a kalandtúrához. Báloztak, kirándultak, még több időt szántak kapcsolatukra.

"Azért volt nagyon jó mert tényleg sokkal többet voltunk közös programban együtt és azt hiszem, ez a lényege, hogy a párok azért ne hidegüljenek el, hanem inkább többet együtt legyenek és így akkor a kapcsolat az szorosabb.” - értékelt Olexa Imréné. 

A Szerelmes Kalandtúra ötlete a Szegedi Családközpontban született meg nyolc éve. Keszthelyen már tavaly is volt ilyen program. Akkor tízből öten fejezték be a túrát. Idén viszont már százöt felvett útlevélből harmincnégy került vissza. Ezeknek a tulajdonosai közül sorsoltak értékes nyereményeket a kalandtúra zárásán. Vida Mónika és Kovács András, Budapest és Keszthely közötti négy hónapos távkapcsolatukat erősítette meg a kalandtúra. 

„Ez a több száz kilométeres távolság azért kicsit érezteti a hatását a mindennapjainkban, de szerencsére ezek a feladatok, valamint a nyilván mindennapos kommunikáció, ugyanis mióta együtt vagyunk lassan négy hónapja, azóta minden nap beszélünk, szinte órákat.” - mondta el Kovács András. 

A programot az egyházak is támogatták. Tál Zoltán plébános, Honthegyi Zsolt evangélikus és Kuti Géza református lelkész üdvözölte a kezdeményezést, mely jó utat és példát mutat minden párkapcsolatban élő előtt. A főszervező Vrancsik Eszter köszönetet mondott minden támogatónak, akik valamilyen programmal, szolgáltatással, vagy felajánlással segítették a programot. A főszervező szerint a siker kulcsa a játék volt: „Talán a játék az, ami bevonzza az embereket ebbe és szerintem ez is a lényege, hogy ne egy kényszer legyen. Az elején még olyan természetes egy párkapcsolatban, hogy foglalkozunk egymással, csak egymással akarunk lenni, csak megismerni akarjuk a másikat, de ezt nem szabad abbahagyni. Ahhoz hogy egy kapcsolat tartósan szép legyen és olyan legyen mint az elején, akkor nem szabad elfelejteni, hogy csináltuk az elején.”    

A szervezők jövőre is meg akarják rendezni a Szerelmes Kalandtúrát. Arra kérik az egykori és leendő résztvevőket, hogy ötleteikkel segítsék, hogy jövőre még jobb és izgalmasabb feladatok kerüljenek az útlevélbe.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

| 2016. jan. 8. péntek 07:14 | Keszthely
Házasságápoló program indul Keszthelyen, mely számos élményt kínál a résztvevő pároknak.
| 2024. már. 11. hétfő 19:15 | Keszthely
Ismét elrajtolr a Szerelmes Kalandtúra, a programhoz folyamatosan csatlakozhatnak a párok.
| 2022. szep. 20. kedd 13:34 | Balatongyörök
Három különböző nehézségi szintű pályát választhattak a nevezők a Tájékozódási Kalandtúrán.
| 2022. szep. 8. csütörtök 17:39 | Keszthely
Fésűné Bálint Gizella szervezővel beszélgettünk a kalandtúráról.
| 2022. okt. 18. kedd 17:35 | Keszthely
A Híradó Plusz vendége: Nyári Brigitta anyakönyvvezető.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.