Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Szerelmes Kalandtúra
2016. jan. 8. péntek | Keszthely
Szerelmes Kalandtúra
Ifjú pároknak ötlet, kisgyerekeseknek „alibi”, kirepülő gyerekeseknek emlékeztető, időseknek reneszánsz. Ez nem más, mint a Szerelmes Kalandtúra. A házasság és párkapcsolat ápoló program lényege, hogy a Házasság Hetére készülve időt szakítsanak egymásra a párok. A kalandtúrában keszthelyi cukrászdák, a Festetics kastély, a Balaton Színház és a hévízi mozi is programokat kínál. Csatlakozni bármikor lehet, nem csak házasoknak!

„Ami nagyon ajánlott az a titkos üzenet, a szerelmes levél. Ez tavaly is nagyon bejött és nagyon pozitívak voltak a visszajelzések.” - a kalandtúra útleveléből említ néhány feladatot a főszervező Vrancsik Eszter. A szerelmeslevél mellett randevú, mozizás, vagy a Festetics kastély ingyenes meglepetés túrája is teljesíthető a pároknak. A Házasság Hetére készülő programot személyes tapasztalatok miatt indította el a főszervező. Anyukaként maga is azt tapasztalja, hogy sokszor kevés idő jut a házasságra és a fiatalok is félnek ezt meglépni. Véleménye szerint egy házasság lehet biztonságos, ha az ember ápolja, foglalkozik vele.

A Szerelmes Kalandtúra ötlete a Szegedi Családközpontban született meg nyolc éve. Keszthelyen már tavaly is volt ilyen program. Tíz útlevelet vettek fel és végül öten fejezték be a kalandtúrát. Közülük sorsolták ki a győztes párt. Kissné Börczi Nikoletta és férje, Gábor így fogalmazta meg a tavalyi tapasztalataikat: „Talán az a legjobb, hogy rákényszerített minket, hogy szakítsunk időt egymásra és kicsit átgondolni a saját kapcsolatunkat és tovább mélyíteni, amelyet azért sokszor elfelejt az ember a hétköznapok feladatai között. Úgyhogy én emiatt is ajánlom esetleg mindenkinek, aki gondolkozik azon, hogy érdemes-e belevágni…érdemes!”   

A részleteket tartalmazó útlevelet a Fő téri Plébánián, a Tourinform Irodában és a Balaton Színházban lehet átvenni. A február 14-én záruló kalandtúrához bármikor lehet csatlakozni. A kitartó párok többek közt welness hétvégét, vagy gyertyafényes vacsorát nyerhetnek. A nevezési díj egy üveg házilag készített befőtt, lekvár, vagy pálinka. Ezzel a támogató partnereknek mondanak majd köszönetet.

Az útlevél és a kalandtúra részletei megtalálhatóak az esemény facebook oldalán!

 

 

| 2016. feb. 15. hétfő 14:24 | Keszthely
34 pár teljesítette a házasság és kapcsolatápoló programot.
| 2024. már. 11. hétfő 19:15 | Keszthely
Ismét elrajtolr a Szerelmes Kalandtúra, a programhoz folyamatosan csatlakozhatnak a párok.
| 2022. szep. 20. kedd 13:34 | Balatongyörök
Három különböző nehézségi szintű pályát választhattak a nevezők a Tájékozódási Kalandtúrán.
| 2022. szep. 8. csütörtök 17:39 | Keszthely
Fésűné Bálint Gizella szervezővel beszélgettünk a kalandtúráról.
| 2022. okt. 18. kedd 17:35 | Keszthely
A Híradó Plusz vendége: Nyári Brigitta anyakönyvvezető.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.