Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Népszerű volt idén is a Dog Beach Fest
2023. júl. 31. hétfő | Keszthely
Népszerű volt idén is a Dog Beach Fest
Igazi örömünnep volt kutyáknak és gazdiknak a Balaton legnagyobb kutyás fesztiválja, a Dog Beach Fest. A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben kutya-úszóverseny, trükkverseny és tombola is várta az érdeklődőket.

A felelős kutyatartást népszerűsítő programokat kiemelten fontosnak tartják a Dog Beach Fest szervezői. Emellett igazi kutyás kikapcsolódásra is volt lehetőség a piknikkertben. Voltak olyanok, akik először látogattak el a helyre, és nem bánták meg, hogy odamentek.

Tomasics Gergely: “Jól érzem magam, fürdünk, ebédelünk, hát mindent csinálunk. “

A kutyás strand feeling sokakat elragadott, mellette a kitelepülő partnerektől a gazdik tippeket kaphattak a kis kedvencek táplálásával, egészségük megőrzésével kapcsolatban. A balatoni fürdés volt az egyik legnépszerűbb tevékenység.

Forjánné Kovács Dóra: „Két éve kezdtünk el ide járni, akkor először még csak kétszer voltunk egy nyáron, azóta egyre sűrűbben jövünk, ahogy lehetőségünk adja. A kutyusom egy keverék kutyus, Virslinek hívják, ő örökbefogadott, nagyon szeret fürödni és nagyon jól érzi itt magát a többi kutyussal, és ugye, hogy sokat játszani, meg fürödni." 

Az ország minden részéről érkeztek a Dog Beach Festre. A töretlen siker nem csak a változatos programoknak köszönhető, hanem annak is, hogy igazi kutyabarátok a hely üzemeltetői és a strandra kilátogatók is.

Sziládi-Kovács Tibor üzemeltető, Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert: „.A Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és strand egy olyan közösségi élményt nyújt a kutyásoknak, ami nagyon ritka ebben a országban, hiszen egy olyan közösségi térről beszélünk ahol barátságok születnek, kutyák haverkodnak és bandáznak együtt. A kutyajátszótéren tudnak játszani és természetesen a Balaton miatt együtt tudnak csobbanni. ”

A Balaton-parti kuriózum a strandra kilátogatók elmondása szerint egy kutyás paradicsom. A nyár folyamán még lesznek programok a kutyás parkban. Augusztus 31-ig minden nap látogatható, szeptember közepéig pedig hétvégenként lesz nyitva a piknikkert.  

| 2024. júl. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Ötödik alkalommal szervezték meg a Dog Beach Festet a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben.
| 2024. júl. 11. csütörtök 19:15 | Keszthely
Vigyázzunk a kiskedvenceinkre is a hőségben!
| 2024. júl. 1. hétfő 19:15 | Keszthely
Egy aknában rekedt az eb.
| 2024. jún. 25. kedd 19:15 | Keszthely
Svájci fehér németjuhász találkozó és sportnap volt a tóparton
| 2024. máj. 10. péntek 19:15 | Keszthely
Ismét megrendezik a kutyás sétát Keszthelyen.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.