Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Funky Day a Zalakarosi Fürdőben
2020. feb. 25. kedd | Zalakaros
Funky Day a Zalakarosi Fürdőben
Vizes versenyekkel, csúszdázással és fánkkal is várták a gyerekeket Zalakaroson a múlt hétvégi Funky Day nevű rendezvényen. A Nagykanizsai Országos Fánkfesztiválhoz kapcsolódóan minden évben megörvendeztetik a fiatalokat is valamilyen attrakcióval. Idén az évek óta támogató Zalakarosi Fürdőre esett a szervezők választása. A vidám délutánra 230 gyermek kapott meghívást.

Lélegzetvisszatartó, vizes lovas és csúszdaverseny is szerepelt a szervezők kínálatában. A gyerekek élvezték a megmérettetéseket, nagy izgalommal készültek a délutánra. A tanulók csoportokba szedve vehették birtokba a medencéket. Míg egy részük a versenyeken mérettethette meg magát, addig a többiek a gyermek vízi világ számtalan lehetőségét próbálhatták ki. Összesen 230 fiatal kapott meghívást a fürdőbe Zalakarosról és Nagykanizsáról.

„Nekem nagyon tetszik itt ez a hangulat és a csúszdák is nagyon jók. – Mi az, ami a legjobban tetszik? – A nagy csúszda.” - mesélte Török Luca a nagykanizsai Kőrösi iskola tanulója.

A Funky Day nevű rendezvény a Nagykanizsai Országos Fánkfesztivál részeként valósulhatott meg. Mint a fánkfesztivál főszervezője, Kámánné Szép Terézia elmondta, a program egy napja mindig a gyerekekről szól. Kapcsolatuk évek óta szoros a fürdővel, amely támogatója a nagykanizsai rendezvénynek, így idén erre a helyszínre szervezték a gyermekprogramot.

„Nálunk mindig nagyon fontos a kreativitás és hogy valami meglepetéssel álljunk elő a gyermekek számára, úgyhogy most vízben, szárazföldön minden a gyerekekről és a farsangról kell, hogy szóljon a mai nap folyamán.”

A Zalakarosi Fürdőben a 2020-as a gyermekek éve. Mint az intézmény marketing vezetője Szekeres Éva elmondta, egész évben sok programmal készülnek a fiataloknak, melyek közül minden korosztály megtalálhatja magának a megfelelőt. Ezek közül a Funky Day volt az első, melyhez a meghívott gyerekek mellett a fürdő vendégei is szabadon csatlakozhattak.

„Úgy gondoltuk, hogy ez az első igazi nagy programja lesz a fürdőnek az idén. Ezzel is egy kicsit segítve a fánkfesztivált, illetve az első nap ugye mindig a gyerekekről szól, úgy gondoltuk, hogy a fürdő erre nagyon alkalmas helyszín lenne.”

A Zalakarosi Fürdő következő gyerekbarát programja a tavaszi szünetben lesz. Az akkorra tervezett animációs napokon különböző kreatív feladatokkal, vízi játékokkal és környékbeli túrákkal is készülnek, melyeken a Kis-Balatont is megismerhetik a fiatalok.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2021. máj. 7. péntek 18:01 | Zalakaros
A nyitás második üteme várhatóan pünkösd előtt, május 21-én lesz.
| 2020. máj. 29. péntek 15:39 | Zalakaros
Megkezdődött az 55. strandszezon, péntektől látogatható a Zalakarosi Fürdő.
| 2020. már. 4. szerda 16:32 | Zalakaros
A játékelemek mellett a légtechika és a világítás is megújult a beltéri vízivilágban.
| 2020. feb. 13. csütörtök 16:09 | Zalakaros
A komplexumban számos programot kínálnak idén a családoknak, de beruházások is lesznek majd.
| 2020. jan. 8. szerda 16:48 | Zalakaros
A nemzetközi Fürdőszövetség EuropeSpa Med öt csillagos tanúsítványát vehették át decemberben.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Savaria Filmfesztivál
06:56
Savaria Filmfesztivál
07:00
Savaria Filmfesztivál
08:00
08:30
Határtalan
09:00
Savaria Filmfesztivál
09:56
Savaria Filmfesztivál
10:00
Savaria Filmfesztivál
11:00
11:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.