Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Karácsonyoztak az idősek
2023. dec. 14. csütörtök | Keszthely
Karácsonyoztak az idősek
Zenés programmal és szeretetvendégséggel kedveskedtek a szépkorúaknak az Idősek Otthona karácsonyi ünnepségén. Az Egyesített Szociális Intézmény vezetősége igyekszik minden nagy ünnepnél mosolyt csalni a lakók arcára. A szeretet ünnepe kiemelt időszak.

Ismerős dallamok csendültek fel az Idősek Otthonában. Palotás Ágnes évek óta visszatérő vendég Keszthelyen, most is hangulatos műsorral készült a szépkorúaknak. Operett és karácsonyi ének összeállításaival dalra fakasztotta az embereket

„Ilyenkor karácsonykor különösen duplán, nagyon-nagyon szeretünk idősekhez látogatni. Ugyanis egyébként is óriási szeretettel fogadnak bennünket, mert ugye ők a magyar operettnek a hatalmas nagy rajongói. De ilyenkor egy kis karácsonyi műsorral is meg szoktuk fűszerezni a programot. És ez szerintem külön boldogság, hogy egy picikét együtt tudunk énekelni így karácsony alkalmából.”

A szürke mindennapokat színesítik ezek a programok. A lakóknak minden alkalommal nagy öröm, ha közösen ünnepelhetnek meg egy-egy neves eseményt.

„Akik bent laknak, nem tudnak hazamenni vagy nincsen családjuk azért most mégis kicsit kellemesebb környezetben kis megemlékezés van nekik is. És mi örülünk nagyon neki, hogy ennyire figyelmesek és segítőkészek." - mondta el Kollárikné Erzsike.

Az ünnepen Tál Zoltán atya közös énekkel kezdte köszöntését. Áldásában a zene gyógyító erejét emelte ki. Zichy Emőke lelkészasszony családi emléket idézett fel. Manninger Jenő beszédében köszönetet mondott a vezetőségnek és a dolgozóknak, a lakóknak pedig jó egészséget kívánt. Nemes Klára képviselő is köszöntötte a lakókat. Az intézményben fontosnak tartják, hogy minél több olyan esemény legyen, ahol együtt tudnak lenni.

„Mi mindig készek vagyunk arra, hogy az időseinknek egy kis örömet szerezzünk. Ez az adventi időszak és maga a karácsony az meg az öröm. Úgyhogy mi tényleg nagyon őszintén örülünk, hogy ma is vendégül láthatjuk a Palotás Ágit, mint énekesnőt, meg hogy együtt lehetünk. Ez nagyon fontos. Hogy kicsit szűkösen, de együtt vagyunk, együtt ünnepelünk.” - osztotta meg Királyné Domaházi Csilla intézményvezető.

Mint mindig, most is szeretetvendégséggel is készültek az időseknek. Az ESZI Idősek Otthona mindig teltházzal működik, 70 fő éli itt mindennapjait. Az intézményben számos rendezvényt tartottak eddig is, ez továbbra is így lesz.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2024. feb. 9. péntek 19:15 | Keszthely
Az ESZI Idősek Otthonának lakói jelmezes felvonulással, tánccal és fánkkal ünnepeltek.
| 2023. okt. 5. csütörtök 16:03 | Keszthely
Minden évben számos programmal készülnek az intézmény lakóinak októberben
| 2023. aug. 10. csütörtök 16:08 | Keszthely
A kerti pikniken a lakókat és családtagjaikat is megvendégelte az Egyesített Szociális Intézmény.
| 2023. ápr. 14. péntek 17:49 | Keszthely
A Balaton Színházban vendégelték meg a szakkörök, az Idősügyi Tanács és az Idősek Otthona tagjait.
| 2022. okt. 5. szerda 12:24 | Keszthely
A keszthelyi ESZI-ben nem csak a hónap első napján, hanem egész októberben szerveznek programokat.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Szignatúra
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.